silverglider je napisao(la):Pa zanimljivo ili uveseljavajuce je mozda meni ili tebi Zoni, koji mozemo u krajnjem slucaju da kazemo "kakva dileja" i zafrljacimo casopis u kantu za djubre - ali sta je sa tim jadnikom koji ima neki problem i sa poverenjem se obrati casopisu ocekujuci da mu odgovori neko ko ima vise od dva i po funkcionalna neurona u korteksu?
Pa covece,da li si ti citao poslednja istrazivanja o rasprostranjenosti interneta kod nas...da jesi,ne bi tako pricao...ima mnooogo ljudi kojima internet ni u kakvom obliku nije dostupan,pa sta drugo da rade,da se ubiju???ZeeGerman je napisao(la):Не желим да потценим никога, тим пре што знам да сам ја први који кад му загусти или треба помоћ - постављам питања овде. Ипак, у данашње време, када човек има неки проблем са рачунаром, прилично је нереално (да не кажем дебилно) да шаљеш писмо часопису који излази једном месечно и да се притом надаш да ће баш на твоје питање бити одговорено. Када ово пишем, не мислим конкретно на Кузмине одговоре, него генерално на овај вид комуникације, а познато је да већина (ако не и сви) часописи имају овакве или сличне рубрике. Пре можда 7-8 година то није било необично. када интернет није био толико распрострањен код нас, када није било толико фирми и кад једноставно није се имало
коме обратити за помоћ. Тако да, као што рекох без потцењивања, онај ко тражи одговор на питање у свету компјутера је далеко већа дилеја од онога ко му да и најдебилнији могући одговор.
byMaX je napisao(la):Znachi, ja bih trebao da pocnem da pisem budalastine, da bih postao popularan?![]()
Ser Goxy je napisao(la):Pa covece,da li si ti citao poslednja istrazivanja o rasprostranjenosti interneta kod nas...da jesi,ne bi tako pricao...ima mnooogo ljudi kojima internet ni u kakvom obliku nije dostupan,pa sta drugo da rade,da se ubiju???
ZeeGerman je napisao(la):Уосталом, ти клинци које спомињеш ( 11-12 година, па и млађи ) знају оно што желе да знају. Зар није било речи о томе у оном треду где се баш спомињу та деца која данас пуне џепове власника играоница?![]()
Sasa je napisao(la):A sta ti pa drugo pises ?![]()
silverglider je napisao(la):A oni koji i zele imalo da odmaknu od igara i igraonice nalete na zombija kao sto je Kuzma. A njemu seva paja i pise stvari ne zbog citalaca, nego tako da moze sa ortacima uz pivo da se smeje kako je sve skresao nekom glupom balavanderu.
ma, Maxo, ti si vec popularan! (if u know what I mean?!)byMaX je napisao(la):Znachi, ja bih trebao da pocnem da pisem budalastine, da bih postao popularan?![]()
duksa88 je napisao(la):Mislim da ste svi zaboravili Dejana V. Veselinovica, barda kompijuterskih casopisa i Tock Shovova.
duksa88 je napisao(la):E aj pustite choveka ubi se od stucanja.
Kakve veze ima sta on pise.Neka cita ko sta oce.
To ti je ko spanska serija, ne ukljucujes mozak i lepo se zabavis.Svet kompijutera dva stata odmora i sta fali tome.Ku vidi gresku u tome sto je gospodin piso precice na nesto strucnije.
Mislim da ste svi zaboravili Dejana V. Veselinovica, barda kompijuterskih casopisa i Tock Shovova.
Mada ja najozbiljnije nikada necu imati AMD-a u komp-u jer mi se cini da se amd poSajrixio.
Nikola
Agilni je napisao(la):Ljudi, sta je sa vama? Covek ima vrlo zanimljive tekstove (istina je da se u svakom broju provuce jedna ili dve gluposti), a i sigurno da mnogo doprinosi tirazu, tako da cisto sumnjam da ce biti otpusten. Glupo je da ovoliko pricamo o njemu zbog 2-3 stava u kojima se vecina ovde ne slaze sa njim.
A sto se tice konkretno ovoga sto je napisao za AMD i Intel, veoma je u pravu! Naime, na stolu kod kuce imam AMD, nikada ga ne bih menjao za neki duplo skuplji Intel, posebno ne za Celeron. Na poslu je druga prica. 3 meseca vec pola dana provodim na Intelu i neuporedivo je brzi kada se radi sa poslovnim aplikacijama (sa igrama vec ne znam, pretpostavljam da bi ga AMD preshishao), cak i kada sam dosao na posao i system tray je bio popunjen skoro do start menija, mogao se osetiti taj filing o kojem Kuzma prica. Iako stvarno preteruje, njegova opsednutost Intelom moze imati smisla, u zavisnosti na osnovu cega ceni kvalitet procesora.
ZeeGerman je napisao(la):И мени се чини да целокупна прича око Кузмановића је уствари препуцавање због односа Звезда-Партизан... :S: ...упсс, хтедох рећи Интел-АМД :bottle:
Agilni je napisao(la):Ljudi, sta je sa vama? ...
delimir je napisao(la):Znate kako. Casopis nema taj vid komunikacije koju ima forum. Lako je biti pametan u I/O Port-u, jer je tvoja (tj. onoga koji odgovara) uvek zadnja, a i mozes da biras pitanja na koja ces odgovarati. I najveca neznalica moze da bude "covek koji odgovara na pitanja citalaca".
petkods je napisao(la):Inace, odavno sam prestao da citam Sk, i presao na D******!![]()
VinDiesel je napisao(la):Javno ga pozivam da dodje na ovaj forum i da nam objasni zasto je Intel bolji od AMD-a! Neka nas ubedi ako moze!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari