Šta je novo?

Mintpal

A što bi se javljali, mene čudi i to što su vratili....

uf sad vidoh na bitcoin talku, nema qurca od ove price.. ista prica kao sto je bilo sa Gox-om, ono moolah kupio skyline i R8, nesto mu nije hitno da vrati ona 4000+ btc-ova

Jel moguce povuci drk sa mintpala, kucam withdrawal address vec 3 nedelje i nista se ne desava... Pise mi withdraw status requested...

I meni to pise vec vise od nedelju dana za nesto kerova i isto pise..nema nista od toga, trebalo je to ranije da se povuce ***..

oce jos malo da padne pa ce nam mozda i dati svakom po 10%

Mislis da ce da isplate XMR?

Pitanje je... Ne znam koliko ga imaju. Ne znam koliki im je problem da srede isplate, ne znam dal imaju manjak. Vidim da je zaglavilo negde. Dobar deo drugih novcica su isplatili... Ako zelis moje iskreno misljenje reci cu ti samo jednu stvar: Kao neko ko je e Vircurex-u pukao lepu kolikcinu novcica od Mintpala nisam ocekivao daispate nijedan jedini shitcoin ali opet su isplatili soludnu kolicinu. Gde je dalje nestao problem ne znam ali ja ne ocekujem nista od njih. Vidim da postoji izvesna doza postenja ali kao neko ko je pukao nekoliko puta odmah smem da kazem da ne ocekujem apsolutno nista. Lakse mi je da se odmah pozagram od novcica nego da se uludo nadam. Vircurex naprimer danima ne radi, pa jel treba da budem magarac da se nadam mojim 196 ltc-ima? :trust:
Jednostavno prihvatis gubitak i ides dalje. Tako je mnogo lakse. Ovo sto mi je mintpal vratio drk smatram dobitkom na lutrij. Bukvalno tako :D

Meni su pre neki dan vratili faircoin, tj to su devovi resili sa njima pa vracaju lagano, video sam da se i flt vraca, monero tim bi takodje mogao to da resi jer novcici koliko znam nisu izgubljeni...

Meni su pre neki dan vratili faircoin, tj to su devovi resili sa njima pa vracaju lagano, video sam da se i flt vraca, monero tim bi takodje mogao to da resi jer novcici koliko znam nisu izgubljeni...

Mogli bi monero da vrate majmuni
Ja ih ne cekam,al dobro je da vrate

a btc ce vratiti u kurcu, **** me pas da me **** pas sto sam tamo trgovao

Pa gde god da trgujes postoji realna sansa da ce da berzu pokrasti ili ce zatvoriti i pokrasti sami ili cek tebe nekako pokrasti. S tim moras da se pomiris. Ne znam koliko si pukao ali sto pre prihvatis gubitak bolje je za tebe.

Meni ostalo milion kerova tamo...sta da se radi..nisam reagovao taj dan kad je trebalo/kad su jos vracali.. Mislim da su sada vec minimalne sanse da mi vrate al videcemo..nada umire poslednja :).

Ccc citam i ne verujem :D pa zar nije postalo jasno posle goxa da ne treba drzati skoro pa nista na menjacicama... Ja sam prognozirao da ce MP da pukne mnogo pre nego sto se sve desilo sto se desilo... secam se samo onog sa VRC-om sto je bilo i od tada je bilo jasno da su papani i da ih se treba manuti... Ima sad onaj supernet projekat sa svojim qt-om gde ima nekoliko valuta... treba biti jako oprezan sada sa menjacnicama jel se nikad ne zna kad ce neka bia, cia, mia i slicni da udare po nekom kazu daj servere i cao zdravo... Jos ispade btc-e najkonstatniji kroz vreme koliko postoji... Pamet u glavu i bez previse sredstava na menjacnicama...

Ljudi, upravo sam dobio mail:

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA512

Dear MintPal Customer,

A few months ago, MintPal Exchange, the popular cryptocurrency exchange, fell apart due to alleged fraud and embezzlement by a con artist going by the name "Alex Green"/Ryan Kennedy/Ryan Gentle, CEO of Moolah LTD. Moolah was responsible for management of MintPal at the time.

As a shareholder of the company that acquired MintPal prior to its fallout, I have gained access to the old servers of MintPal where Monero keys were stored. Monero is the only major altcoin where all wallet balances are still intact, presumably due to an oversight by Ryan. All other major altcoin wallets appear to be empty. There is a criminal investigation ongoing regarding Moolah and Ryan Kennedy/Gentle, and we are working with law enforcement to seek retribution for our customers.

It took me some time due to all the legal hurdles surrounding this case to send you this email, and while the criminal and civil cases against Ryan are far from over, I no longer wish to remain the custodian of coins that belong to you.

The recovered database indicates that you have Monero coins in your MintPal wallet. In order to process the withdrawal of these coins, please respond to this email by Mar 31 and include the following information:

1) Your new Monero deposit address in your sole control where I can return your coins.

2) Payment ID associated with the deposit address.

3) Estimated amount of XMR coins in your MintPal wallet. Leave blank if you can't remember. I have your record from the MintPal database back up taken prior to migration to V2.

Regards,
Ferdous
https://twitter.com/ferdousbha

Ko je ovaj Ahmed?

Izgleda da su i oni poceli da isplacuju tj. taj lik Ahmed... Video sam da i UNO isplacuje...

Nazad
Vrh Dno