Šta je novo?

Mintpal

Slazem se. Sto se mene tice vise bih imao poverenja u njih nego u neku drugu ali jako je tesko sada povratiti musterije, poverenje i gomilu novcica koji su povuceni odatle. Ipak ce volume biti ocajan ako se vrate. Trebace im jako mnogo vremena a pitanje je dali ce moci da izdrze sve troskove pre nego sto im se vrati zarada.
Samo neka oni srede probleme pa da prorade, rado cu ja vratiti novcice kod njih. Oni su fakticki prvi koji vracaju ista.

Setih se jedne izreke mog pokojnog dede:

"Sine ko te jednom prevari "ubio" ga Bog, ko dva puta i tebe i njega a treci put samo tebe"

Da li su ikom novcici koji su nestali nakon failed transaction greske ponovo legli na stanje?

Koje sprdanje...

23b4bec6a153023e6f023bf8710de039.jpg

I nešto kasnije:

Ryan Kenney no longer has access to this account. We are doing our best to recover the funds. Thanks everyone for all the help. Cheers.

Poslednja izmena:
Jel neko dobio DRK nazad od Mintpala u poslednjih par dana? Mislim da je to to, sto se isplata tice, ko je izvukao novice, izvukao je ostali mogu da zaborave na iste...

Meni jos nista nije stiglo vec 5-6 dana, pristao bih da ih castim 50 komada samo da mi vrate ostatak :D. Ne znam da li pravim gresku sto svaki dan pritisnem ponovo ono dugme save changes, pa mozda moj order tim potezom dodje na kraj.

Kod mene vec dva dana je ovako. Cisto sumnjam da ce mi DRK biti poslat.

Prilozi

• DRK.jpg
    DRK.jpg
    27.6 KB · Pregleda: 76
Bitstamp:
Thanks to all who made the effort to notify us of the stolen bitcoins. We are on the lookout so they are not channeled though #Bitstamp.

Pozdrav!Da li je pametno prebaciti monero sa mintpala na drugu menjacnicu,tj da li ima nade da se prebaci?Da ne skidam wallet vidim da su ljudi imali problema,a i malo je komplikovano.
Hvala!

Pozdrav!Da li je pametno prebaciti monero sa mintpala na drugu menjacnicu,tj da li ima nade da se prebaci?Da ne skidam wallet vidim da su ljudi imali problema,a i malo je komplikovano.
Hvala!

Pametno jeste u svakom slučaju ali je pitanje da li je izvodljivo.....Kao prvo u onom prozorčetu nemaš mesta za payment_id (što je neophodno kad prebacuješ na menjačnicu) a kao drugo verovatno neće ni omogućiti prebacivanje jer se već duži vremenski period nalazi pod "The following daemons are currently unavailable."

Slazem se. Sto se mene tice vise bih imao poverenja u njih nego u neku drugu ali jako je tesko sada povratiti musterije, poverenje i gomilu novcica koji su povuceni odatle. Ipak ce volume biti ocajan ako se vrate. Trebace im jako mnogo vremena a pitanje je dali ce moci da izdrze sve troskove pre nego sto im se vrati zarada.
Samo neka oni srede probleme pa da prorade, rado cu ja vratiti novcice kod njih. Oni su fakticki prvi koji vracaju ista.

Ovoga puta si imao srece :D Meni je ostao monero tamo, videcemo sta ce biti.

Vratili su mi DRK :D. Fali jos 20-ak komada sto sam nakopao dok su sredjivali sajt, ali to i mogu da im oprostim :D. Interesantno je da na Mintpalu i dalje stoji da mi duguju te novcice, a stigli su mi coini danas.

Vratili su mi DRK :D. Fali jos 20-ak komada sto sam nakopao dok su sredjivali sajt, ali to i mogu da im oprostim :D. Interesantno je da na Mintpalu i dalje stoji da mi duguju te novcice, a stigli su mi coini danas.

Podizi opet dok jos duguju :D

Verovatno je samo ~3K BTC pokraden od onog mutanta....

Tako je i kod mene. Stigao mi drk a i dalje stoji isto stanje na mintpal-u. Jos da mi vrate btc i xmr pa cu da im oprostim ovu *******ciju.

I ja mislim da nije mogo da dodje do xmr i slicnih valuta gde deamon nije bio podignut...

Mislim da svima stoji to stanje ali bitno je da su vratili to. Ne treba traziti hleba preko pogace ;)

Vrh Dno