Šta je novo?

Mintpal

Pratite Moolah Twitter nalog i ne verujte u postavljene rokove :D
https://twitter.com/moolah_io

Mada, mozda sada i proradi, pisali su da vise nece postavljati sebi rokove da ih ne bi probijali, a pre 4 sata su napisali:
Please consider this the 12 hour launch warning previously described.

Poslednja izmena:
Ja se nadam skoku cijena novcica kad proradi. A onda cu strahovito da se :wc:

Ja se nadam skoku cijena novcica kad proradi. A onda cu strahovito da se :wc:

ja mislim da se ovde radi o kockanju :) uzeli su sve btc-e sa menjacnice i krenuli da se igraju na drugim menjacnicama...neznam samo koliko su jaki oni sami plus sav novac sa menjacnice da uticu na cenu btc-a....sta mislite o tome ?

ja mislim da se ovde radi o kockanju :) uzeli su sve btc-e sa menjacnice i krenuli da se igraju na drugim menjacnicama...neznam samo koliko su jaki oni sami plus sav novac sa menjacnice da uticu na cenu btc-a....sta mislite o tome ?

Da utiču tako što će da ga srozaju do dna. :d

I ja sam 100% siguran da je dumpovao sve coine sa berze za vise od 400$ i da ceka trenutak da kupi a razliku koja se verovatno meri u 100tinama hiljada $ da strpa sebi u dzep

Svašta nam pada na pamet, ali je ovo što kaže dzonikg28, vrlo verovatan scenario

Ovi izgleda ne otvaraju mjenjacnicu dok ne izvuku ove novcice sto su dumpovali.

ZNaci mintpal pokusava samoubilacki short na <300 :p

meni su ostala tamo neka sredstva. nesto preko 1 btc

Izgleda da se vraćaju uskoro. :)

Do kraja godine će biti ''Fee-free trading''...

Ko hoće da povuče sredstva, može da im pošalje mail. Sve vam piše na prvoj strani.

^To je Moolah menjacnica koja postoji vec neko vreme. Oni su kupili Mintpal, koji ce biti posebna menjacnica kad konacno bude startovao.

EDIT:
https://v2.mintpal.com/login

Trenutno im radi login strana, ali bolje da ne eksperimentisete, mozda zakljucate nalog. Pisace na tviter strani kad startuje, ostavio sam link danas.

Poslednja izmena:
^Onda je najbolje za ujedane da ne drze novcice tamo, a narocito ne u toku migracije :) Za sada ne vidim razlog za paniku, ne ide ovo bas glatko, ali javljaju se, obavestavaju korisnike. U krajnjoj liniji, napisali su kako se mogu zahtevati novcici ako nekome bas sad trebaju.

Grozna im je ta tamno zelena, bas retko grozna. Ali bas me briga, samo da radi sve kako treba. Ja sam bas malo novcica imao tamo, ostavio sam samo 16drk-a, ostalo sam sve povukao u wallet. Ja sam se naucio da ne verujem nikome iako ovog puta nisam uopste sumnjao u Mintpal. Nek oni samo odrade svoj deo posla.

Ja sumnjam u svakoga :D ja cim sam cuo da ce biti ta tranzicija odma sam sve povukao do zadnjeg satoshija :D
Bolje bi bilo da hoce profunkcionisati opet da se otkloni sumnja da su oni ti koji su oborili cjenu Btc-a

V2 of @MintPalExchange launches on Wednesday (17th Sept) at 6PM GMT. We'll also be doing 0% fee-free trading for the rest of the month!

Ajde da vidimo hoće li pogoditi jedan deadline :)

Ovo mi strasno smrdi. Cim budem mogao povlacim sve svoje novcice sa mjenjacnice.

Ovo mi strasno smrdi. Cim budem mogao povlacim sve svoje novcice sa mjenjacnice.

ovo ne da smrdi nego truje na prevaru daj boze da uspemo da dodjemo do svojih para ...tamo mi je vise od pola sredstava

Vrh Dno