Šta je novo?

Mint 18 KDE stable, sta cekaju?

• Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja
Проверио сам на новој плазми, постоји плагин са празницима, не могу да се виде на календару него кад наиђу или кликћеш дан по дан.
Мала исправка, празници се виде на календару у неким темама, у неким се не виде а више не постоји опција за фино едитовање тема. Претпостављам да ће и то једног дана да врате а до тада како ко воли.

Мала исправка, празници се виде на календару у неким темама, у неким се не виде а више не постоји опција за фино едитовање тема. Претпостављам да ће и то једног дана да врате а до тада како ко воли.
Kako da ubodem tu famoznu temu u kojoj se vide praznici? Kako se zove? Ne moz u ovim plazmama da se igras i menjas tek tako postavke, znam da me je Kubuntu 16.04 razludeo samo zbog oxygen postavke na jednom mestu. Sad sve ovo pitam za Mint 18 KDE. Sto se tice bacporta moze u Ubuntu i u MIntu ali nisu resili jos problem sa lokalizacjama, ja koristim lokalizovane verzije odavno, postoji i neki problem sa par fajlova mora da se karabudji, ima negde uputsvo. Kilavo to sve ide, kod Minta widgeti skoro svaki od te sake jada mora da se kompajlira, ponuda ocajna.

Нисам се добро одразио, нова плазма нуди и празнике (као плагин) а да би их видео означене на месечном календару, онда се разликују теме па код некох не видиш тај троуглић који показује да је неки празник тог дана.

Упропастили су подешавања, пола не може а могло је, мада сам скоро сигуран да ће да врате. Срећом имам алтернативу да користим КДЕ4 па не журим нигде, повремено проверим како напредује плазма па ћу једном да јој се вратим.

Нисам се добро одразио, нова плазма нуди и празнике (као плагин) а да би их видео означене на месечном календару, онда се разликују теме па код некох не видиш тај троуглић који показује да је неки празник тог дана.

Упропастили су подешавања, пола не може а могло је, мада сам скоро сигуран да ће да врате. Срећом имам алтернативу да користим КДЕ4 па не журим нигде, повремено проверим како напредује плазма па ћу једном да јој се вратим.
Ko ce ih vise znati sta rade, covek je slikao ima praznike ali sad su sa kad se otvori kalendar praznici levo a kalendar desno, u KDE 4.x kalendar je levo a praznici desno, to ti je kao i meni kod XFCE kontra ostalim menijima programi levo grupe desno.

Да, мислим на оне плаве троуглиће на неким датумима, у појединим шемама се не виде. Не занима ме превише.

Nazad
Vrh Dno