e ja imao isto to i jos VoodooII sa 4mb i nije radilo....mikac79 je napisao(la):ne znam tacno ali bi trebalo da je procesor minimum na 333MHz . 8 ram- a graficka i 128 Sdram-a
koma je napisao(la):Naravno sve zavisi i od tipa kompresije filma i od konfigurisanja celog sistema...
Pozdrav,
koma je napisao(la):Zavisi od cele konfiguracije recimo PC-chips ploce sa svim zivim integrisanim, i sa celeronom na 850, nije ugodno za gledanje. Ima slab memorijski protok...
Opet PLE cip set sa grafikom i zvukom sasvim solidan za gledanje filmova.
Znaci bilo koja normalna ploca, recimo od BX pa na ovamo, procesor na min 400 MHz (mozda moze i 300A), graficka sa 3d akceleracijom i 128 Mb memorije minimum.
Naravno sve zavisi i od tipa kompresije filma i od konfigurisanja celog sistema...
Pozdrav,
lephafta je napisao(la):Baš je ovo glupo ispalo, nisam video da si u međuvremenu pisao brzi
Koji je S3 u pitanju kod onog AMD-a i koji ATi kod P1?
koma je napisao(la):Dosta davno sam to probao, tada je bio samo codec 3...
Ploca je bila ona sa integrisanim zvukom, grafikom, modemom i mreznom karticom. Inace covek je imao Celeron 433 MHz i zbog filmova resi da nadogradi masinu sa Celeronom 850 MHz, kad ono ista prica...
Testiranjem memorijskog protoka u Sandri sve mi je bilo jasno, blagi ocaj...
Film je seckao na svakih 7-8 sekundi, pravo mucenje...
Pozdrav,
Ja imam na poslu pentium III na 933 MHz sa integrisanom grafikom 8 MB i 64 MB SDRAM, ali nema sansi za pustanje DivX filmova seckaju pravoo.lephafta je napisao(la):Interesuje me gde je donja granica DivX-a, naravno hardveska strana svega (video kartica + proc/mem).
notax je napisao(la):...
Druga, PII ploca i PII 266 Mhz procesor, 64 Mb memorije i ATI Rage gaficka sa 2 Mb...
nine je napisao(la):Ja imam na poslu pentium III na 933 MHz sa integrisanom grafikom 8 MB i 64 MB SDRAM, ali nema sansi za pustanje DivX filmova seckaju pravoo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari