Sardon je napisao(la):Da li bi neko mogao da mi kaze da li bi GF2 radila sa K62 400MHz procesorom i ako ne koji je minimum da bi normalno radila.
Hvala unapred
Majstor je napisao(la):u ovom slucaju se ne bi slozio sa toxijem.
probao sam navedenu kombinaciju (doduse na 500 mhz) i ako ces verovati nije bilo bitnije razlike u performansama izmedju tnt2 i GF2 mx400!! Ako planiras mx400 po meni je minimum neki duron na 700mhz, ili celeronce sa slicnim taktom, inace sve nize je bespotrebno jer neces primetiti neku razliku. Za gf2ti modele ne znam ali verovatno je slicno kao i sa mx400, jer ipak su to stare masine i vecina podrzava AGP 2x
Bogda je napisao(la):Teoretski AGP 4x je duplo brzi, prakticno nema razlike pogotovu na sporijim masinama o kojima vi odve pricate.
brzi je napisao(la):Molim za malo pažnje! K6-2 ima loš FPU u pore?enju sa celeronom (a komoli duronom). Zbog toga u igricama ne dobijate ništa uacivanjem brže grafi?ke.
Postoji još jedna specifi?nost vezana za plo?e koje podržavaju taj procesor, a to je da su se pojedine revizije ?ipseta (via, ali) teško uskla?ivale da ispravno rade sa Nvidia grafi?kim kartama (?ipovima), te je u praksi ta kombinacija najbolje funkcionisala u sprezi sa V3 kartama.
Postoje integralni driveri za ali, via chipsetove koji 100% ispravljaju te nedostatke sa nvidia cipovima
AGP 4x nije bio implementiran ni na jednoj (S)S7 plo?i, ako se dobro se?am, tako da nema svrhe raspravljati o tome, i nema baš nikakve veze sa brzinom mašina o kojima se pri?a. Poenta je da ne postoji tako nešto na takvim plo?ama, pa makar digli K6-2 na 1GHz.
tako je
Koliko memorije sad imaš? I to može biti limitiraju?i faktor u igrama, tako da bi možda bilo zgodno ubaciti unutra još malko memorije (recimo da se 32-ke mogu na?i za cca. 5€)
Majstor je napisao(la):preko 128mb ne verujem da bi se osetilo u performansama
uglavnom sa tim masinama i nekim tnt2 ili cipom u tom rangu (V3), Q3, Unreal I (full), Colin 2 bi picili glatko.
sve preko ovog zahteva procesor naredne generacije, a brza graficka ne bi donela nista!
brzi je napisao(la):Ne shvatam šta si meni pokušao ovim da kažeš?!
Pro?itaj opet moj post, pa reci šta imaš (da te navedem: nigde nisam spomenuo 128mb, V3 sam baš spomenuo i savetovao, a i tnt2 kao mogu?i izvor problema, nisam spominjao brže kartice).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari