Šta je novo?

Mini simulacija formule

dEXE

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
755
Obavezno skinite i probajte... GeneRally...
Igrica je strava, simulacija formule sa sve pit stopom,
ko voli voznju malih automobila ovo je za njega...

odlicna fizika, 2 ili vise ljudi na istom racunaru (isprobano - sjajna zabava), vise od 400 staza za DL, track editor, i td...

http://generally.cjb.net/

BTW Swen 2 je jako simpatican takodje, dosta su mu dodali "poza" i ostalog...

:confused: Ja probao odavno...uopste ne razumem u cemu je fazon, nema veze s mozgom, barem ne sa gledista voznji i "prekaljenih" racer-a...mada se lepim recima spominje na nekim vozackim sajtovima - mozda je "greska" u meni ! :)

pa rekao sam mini automobila :)
znaci zavisi kako se gleda, ko se pali na nascar rally-je bice mu verovatno bezveze, ali ko voli mini automobile i pri tome formulu, verovatno ce da mu se svidi...
po meni ideja je jako fina kao i izvedba i igrica je vrlo igriva...
sta vise ocekivati od 1,1Mb...

Windows verzija DOS igre Slicks'n'Slide ! :)

Dakle, ideja potpuno ista, od toga da mozes da vozis nekoliko razlicitih "prevoza" pa do isgleda menija.
Sto se tice upravljivosti, cini mi se da je matori slick bolji, prevoz nekako kontrolisanije bezi i generalno je upravljiviji.
Ma i zvuk mi nekako ostao u secanju kao bolji, ovaj je nekako neugledan.

Eh... dobri stari DOS :)

Pozdrav!

Eh, sto su ti nostalgicari... :)

Aj reko da probam tu dos verziju... i... pa, igre su po meni ko dupe i oko...

Mislim ova windows verzija je takoreci proizasla od ove dos, ali...

Grafika je mnogo bolja (neogranicena rezolucija), em sto je dakle windows verzija, upravljivost je savrsena, zvuk, trake, automobile sve mozete da menjate, pit stop fora je sjajna, fizika savrsena... nema stvari koje fali...

kod dos verzije se bre nit sta vidi, i sve je kockasto i mislim nije to to...

ne znam, ja sam igricom odusevljen, recimo pored pontifex-a i phenomediinih igrica, nesto najbolje od freeware-a sto moze da se nadje...

Sasa je napisao(la):
Windows verzija DOS igre Slicks'n'Slide ! :)

Dakle, ideja potpuno ista, od toga da mozes da vozis nekoliko razlicitih "prevoza" pa do isgleda menija.
Sto se tice upravljivosti, cini mi se da je matori slick bolji, prevoz nekako kontrolisanije bezi i generalno je upravljiviji.
Ma i zvuk mi nekako ostao u secanju kao bolji, ovaj je nekako neugledan.

Eh... dobri stari DOS :)

Pozdrav!

prvo, odakle ima da se skine Swen 2?

A drugo, upravo skidam ovu "trku" pa cu da vidim... ali dok sam gledao screenshotove setio sam se jedne igrice na koju sam se kao klinac palio, a to je HotRod. Igrao sam je na C64, ali mislim da je bilo i na Amigi... eh, to je bilo ludilo, i ako je ova igra barem malo slichna hotrodu bice super...

Inache, jes' da nisu bash iste ali meni je isto tako Ingition ostao u pamcenju... svidjaju mi se takve "voznje" ...

dEXE je napisao(la):
Eh, sto su ti nostalgicari... :)

Eh, sta su ti ovi novi kompjuterasi, ne znaju da cene nista sto ne koristi pixel shader i nema dolby 5.1 zvuk :)

Mislim, Slicks je igra stara 6+ godina, a i ona je bila, tada dakle kada je izasla, mala freeware igra za razbibrigu.
Bese ima par stotina kb, tada su prave igre isle na nekoliko (desetina) disketa.
I igra rula bre :)
Inace, u njoj moze 4oro da igra za istim kompom, nevidjena zabava, probao pa znam :)

Ovaj generally jedino sto ima pit stop, nervira me sto se nisu porudili pa makar ubacili danas sasvim uobicajen MP.
Ok, jeste da ima 1.x MB, ali ima i tako malih igara kojima MP radi savrseno (Soldat).

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Ovaj generally jedino sto ima pit stop, nervira me sto se nisu porudili pa makar ubacili danas sasvim uobicajen MP.
Ok, jeste da ima 1.x MB, ali ima i tako malih igara kojima MP radi savrseno (Soldat).

Pozdrav!

Sto jes jes za MP...
Ali za istim kompom radi savrseno, samo treba da se nakrca sto vise ljudi za jednom tastaturom...

Evo sad smo ja i drug odigrali par sezona, 'bem ti kakva su tu ludila, gurkanja i secenja krivina... a zivci rade li rade...

p.s. a i taj soldat, za kog sam se takodje odusevio kad sam ga nasao (ali nema ovakvu igrivost), postade shareware...

p.p.s. Sven 2 imas na kazi... oko 7mb cini mi se, ima ihaha nivoa i razlicitih ambijenata, jednom recju dosta unapredjenja u odnosu na prvu verziju...

Sasa je napisao(la):
Soldat i nije tako mala igra, verzija 1.05 je teska 6.7 MB.
Slazem se da bi sa multiplayer opcijom preko LANa ili Interneta GeneRally bio jos zanimljiviji, ali meni se i ovako igra mnogo dopada.
Zanimljivo je sto moze 6 igraca na jednom racunaru da igra odjednom.

Nazad
Vrh Dno