Šta je novo?

mini sd card reader

I_L_I_J_A je napisao(la):
Ja ga imam, bas iz MBSOFTA (oko 700-800din je bio prosle godine)
MANA (bar meni) ne cita kartice od 2GB :(((
Imas na prolazu kod Doma omladine ,radnja za CD/DVD media (ona koji je sama pre Kik trade-a i one do nje, sa suprotne strane) bas taj isti ali je TakeMs firma. Kosta nekih 600din. Ali pazi te card reader-e citaju miniSd preko SD adaptera.

Poslednja izmena:
Imas takav isti, tj take ms u mm house, to je u srpskih vladara nesto pre k. milosa u pasazu.

Ribo je napisao(la):
Imas na prolazu kod Doma omladine ,radnja za CD/DVD media (ona koji je sama pre Kik trade-a i one do nje, sa suprotne strane) bas taj isti ali je TakeMs firma. Kosta nekih 600din. Ali pazi te card reader-e citaju miniSd preko SD adaptera.

Tacno mora preko adaptera - vidi se sa slike
Postoji neki 'plitki' PQI flash 128/256MB sa SD/MMC prorezom za koji mislim da ne treba adapter - bilo je u mislim Mutikom prodavnici koja je pored MBa (ako su i dalje u Brankovoj ulici)

Pa, nemam ga vise, a i napisah da je bio bez svoje memorije, znaci, samo citac. Da li radi sa 2 GB karticom - stvarno ne znam, ali moze da se proba pri kupovini.

Takav citac u TakeMS izvedbi zove se Mem-FLEX.
Radi perfektno mada ga nisam probao sa SD-ima od 2GB(sa 1GB jesam). Cena je neka ubi-boze sića, tako da u prve dve ture otisle ko alva. Sledeca dolazi negde sledece nedelje.
U BG-u ih prodaje MIKRO.

pogledacu na tim mestima,btw meni bi trebao bas za SD kartice posto imam jednu od giga pa da ne bacam pare na flash disk...

hvala

To je onda nesto o predlozenog. Ti si napisao Mini SD u nazivu teme, ali si mislio da je citac "mini" (tj. velicine USB flash diska), a ne kartica.

RazbojNick je napisao(la):
Pa, nemam ga vise, a i napisah da je bio bez svoje memorije, znaci, samo citac. Da li radi sa 2 GB karticom - stvarno ne znam, ali moze da se proba pri kupovini.

Samo da potvrdim da radi! Pa majku mu sto smo izigravali spijune onaj dan na parkingu nego da utvrdimo da li cita moju karticu od 2GB? :d

Nazad
Vrh Dno