nestorcika
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.02.2020
- Poena
- 70
Pozdrav, resih da kupim neki dobar TV od 55" jer sam uzeo PS5 i ne ide da ga kacim na Vox 32" na kojem iz nekog razloga nema zvuka 😂
Prvo mi je budžet bio nekih 60k, medjutim čitajući po forumu zaključio sam da se verovatno
isplati dodati jos nekih 30k i uzeti mini led tv, kao neki zalog za budućnost jer oled mi je ipak preskup za to sto meni treba.
Izbor je pao na sledeća 3 modela, a posto se ja ne razumem apsolutno ništa, bio bih zahvalan na savetu koji je najbolji ili nekoj drugoj preporuci u tom cenovnom rangu.
Uglavnom bi služio za Netflix, YT, ponekad PS5. Svi imaju 5 godina garancije sto je takodje bitno.
www.tcl.com
rs.hisense.com
Prvo mi je budžet bio nekih 60k, medjutim čitajući po forumu zaključio sam da se verovatno
isplati dodati jos nekih 30k i uzeti mini led tv, kao neki zalog za budućnost jer oled mi je ipak preskup za to sto meni treba.
Izbor je pao na sledeća 3 modela, a posto se ja ne razumem apsolutno ništa, bio bih zahvalan na savetu koji je najbolji ili nekoj drugoj preporuci u tom cenovnom rangu.
Uglavnom bi služio za Netflix, YT, ponekad PS5. Svi imaju 5 godina garancije sto je takodje bitno.

QD-Mini LED 4K TV 55 inch - C805 - TCL Europe
TCL C80 Series QD-Mini LED 4K 144hz TV with QLED, Google TV and Game Master Pro 2.0 , learn more.

ULED Smart TV - 55U8HQ - Hisense
ULED Smart TV - Hisense 55U8HQ - Dijagonala ekrana (inch): 55 in, Dijagonala ekrana (cm): 138 cm, Tip: ULED Smart TV, Maksimalna rezolucija: 4K Ultra HD 3840x2160, Dolby Atmos, Korisnički interfejs: VIDAA U6, Serija: U8H - Garancija. Besplatna dostava.