Šta je novo?

Kućna multimedija Mini LED TV 55" ~90K dinara

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

nestorcika

Poštovan
Učlanjen(a)
27.02.2020
Poena
70
Pozdrav, resih da kupim neki dobar TV od 55" jer sam uzeo PS5 i ne ide da ga kacim na Vox 32" na kojem iz nekog razloga nema zvuka 😂
Prvo mi je budžet bio nekih 60k, medjutim čitajući po forumu zaključio sam da se verovatno
isplati dodati jos nekih 30k i uzeti mini led tv, kao neki zalog za budućnost jer oled mi je ipak preskup za to sto meni treba.

Izbor je pao na sledeća 3 modela, a posto se ja ne razumem apsolutno ništa, bio bih zahvalan na savetu koji je najbolji ili nekoj drugoj preporuci u tom cenovnom rangu.

Uglavnom bi služio za Netflix, YT, ponekad PS5. Svi imaju 5 godina garancije sto je takodje bitno.

Sad vidim da bi mogao i ovaj u taj cenovni rang

TCL c805 ili U7KQ. Ja bih uzeo TCL zbog više dimming zona, svetliji(1300nita) i google tv OS-a (ali ako imaš box onda nije ni toliko bitno).

Takode preporucujem TCL. Prvi put sam posle dugogodisnjeg koriscenja Sony TVa presao na TCL i mogu samo da kazem da je za sada bez greske.
Istina ja sa uzeo 65C935. Mini led mi je svakako bolja kupovina od OLED TVa iz nekoliko razloga.

Isplati se i više od 10000 više.

Nazad
Vrh Dno