jaksaM je napisao(la):e sad jedno pitanje
miniDV po pravilu snima na male kasetice na koje staje oko sat vremena koliko sam uspeo da skontam, da li postoji varijanta da snima na flash memoriju i koliko kostaju takvi uredjaji ako ih ima i koliko je to isplativo buduci da je video zapis u pitanju?
jaksaM je napisao(la):miniDV po pravilu snima na male kasetice na koje staje oko sat vremena
Overkill je napisao(la):Jedino bih ti preporucio Sony kamere.Naime radio sam i radim sa gomilom kamera razlicitih proizvodjaca i Sony se definitivno pokazao kao najbolji izbor.Elekronika,mehanika,kvalitet izrade je ipak na visem nivou od drugih proizvodjaca (pogotovo Samsunga :smash: ).Doduse radim sa malo skupljim kamerama tako da je situacija u nizoj cenovnoj klasi drugacija.
jaksaM je napisao(la):Iskreno, nisam ni planirao da se zalecem bez obzira sto uzimam kameru za zezanciju, ali pitanje koliko ima smisla da uzimam nesto drugo sto nije samsung - ni 300 evra nije malo para, a zamisli tek da odem na more i igrom slucaja neko je okupa ili nedaj boze digne?
tough decision...
gorancho je napisao(la):Imam Sony 22ku.
Pun poodak.
Jedina razlika koja je bitna je da 22 - ka ima a 23 - nema DV ulaz. To je dobro imati ako materijel koji montiraš na PC-ju želiš da čuvaš na kasetama, dakle u DV kvalitetu.jaksaM je napisao(la):Kakva je 23-jka u odnosu na 22-jku?
Cena je stvarno ok ako su tu negde sa performansama.
Overkill je napisao(la):shark hoces da kazes da i.LINK nije dvosmeran nego jednosmeran???
Pazi...to prvi put cujem...
Sasa_NS je napisao(la):Overkill, mislim da je obrnuto...
Uvek naglašavaju da uređaj ima "DV in" jer je to prednost u nekim slučajevima, dok "DV izlaz" niko i ne pominje. To se podrazumeva jer se baš svaka kamerica već odavno spaja preko fire wire-a sa kompom...
Ne piše za svaki model.Overkill je napisao(la):shark znam sta pise...ali isto pise i na sony-jevom sajtu za svaki model...jednostavno tako pise...zasto ne znam...ali jos nisam video da pise dv izlaz/ulaz...uvek pise samo dv izlaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari