Šta je novo?

MINESWEEPER - obavezno!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme kimi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kimi

Čuven
Učlanjen(a)
28.08.2000
Poena
770
Znam dosta ljudi koji se ubijaju igrajuci ovo, medjutim ja nikada nisam voleo da se smaram sa ovim. Ali juce posto nisam imao nista pametno da radim rek'o daj da opicim desetak minuta. Treca partija i..... vidite sami 😉

😀 😀 😛 ma pali , kako ??? Ja sam mislio da je mojih 6 sekundi rekord, jel ovo bila vezba u photoshopu 😉

RamOne je napisao(la):
😀 😀 😛 ma pali , kako ??? Ja sam mislio da je mojih 6 sekundi rekord, jel ovo bila vezba u photoshopu 😉
E tek pazite ovaj rezultat 🙂 Telepatije bRe!... ili editivanje winmine.ini 😀

za minesweeper je mnogo vazan dobar misonja i mnogo igranja da bi se redovno postizali rezultati (na srednjem nivou) 40 i koji sekund (rekord oko 34 - davno je to bilo) sada posle godina i godina ne igranja super sam zadovoljan ako postignem 50 🙂

nemoguce

do pada starog sistema, drzao sam rekord od 4 sec. nema sanse da neko resi za 1 sec. 1 sekunda je samo kad kliknes na bilo koje polje.

Vreme u minesweeperu se zaustavlja tako sto se drzi levi klik i pritisne taster ESC... toliko od mene 🙂.

Dobro, vidim ja da moze da se izcheat-ira ali meni je ono najozbiljnije regularan rezultat!!!!!
Dokaz (a i objasnjenje 🙂) ce biti prosledjeno malo kasnije.

sigurno se sve sam otvorilo!!!

Laza je napisao(la):
sigurno se sve sam otvorilo!!!

Paaaa... recimo 🙂
Ko sto rece V.I.D za jednu sekundu mozes samo da kliknes jednom, sto sam i uradio. Meni je, inace, mnogo vise trebalo da skapiram sta se desilo posle mog klika.
jddipqd: Gde se nalazi taj winmine.ini. Kod mene ga nema.
Bane: Ne radi mi ni fora sa levi klik+ESC??? Jel to zbog XP-a ili ja nesto ne radim kako treba?

Stvarno odlican 3p! Sve su bile po ivicama 🙂

Running Man je napisao(la):
jddipqd: Gde se nalazi taj winmine.ini. Kod mene ga nema.
\windows\winmine.ini

Bane® je napisao(la):
Vreme u minesweeperu se zaustavlja tako sto se drzi levi klik i pritisne taster ESC... toliko od mene 🙂.
Jao radi 🙂
Pa ovo je još kvarnije od editovanja ini fajla 😀

A da li je neko uspeo da sa prvim klikom naleti na minu? 🙂

Marko37 je napisao(la):
A da li je neko uspeo da sa prvim klikom naleti na minu? 🙂

Ne moze 🙁 Prvo otvoris prvo polje, pa on tek onda postavlja mine po randomu.

evo mojih rezultata cisto radi poredjenja:
B 7s
I 79s
E 287s

Moram priznati dosta sam igrao sto znaci da mora da te usere dobra sema !!!

BLOB je napisao(la):
evo mojih rezultata cisto radi poredjenja:
B 7s
I 79s
E 287s

Moram priznati dosta sam igrao sto znaci da mora da te usere dobra sema !!!

katastofa si!! 🙂 :wave;

ljudi nemojte sada ponovo da me navlacite na minice jedva sam se odvikao!! 🙂

D-KEE je napisao(la):
ljudi nemojte sada ponovo da me navlacite na minice jedva sam se odvikao!! 🙂

A ja sam to uzeo da igram da bi se skinuo sa Solitaire-a 🙂 (rekord: Score: 13375 i Time: 55 🙂)
I taman uzeo minesweeper da picim kad ono... 😀

A ja sam to uzeo da igram da bi se skinuo sa Solitaire-a 🙂

Meni je najbolje ono sto igra tvoj buraz kad uklanjas one karte okolo po parovima.

Ima i nacin da sam postavi sve mine i zastavice preko a ti samo da ispritiskas ostala polja ali ono sa shift je pokvarenije!

Veoma zarazna igra, igram je svaki dan na posao po nekoliko sati i rekordi su mi 7, 39, 151 ali bez varanja i cheatova... koliko su vasa? ali iskreno 🙂

p.s. na intermediate svaku igru zavrsim u proseku za 45-50 s. sto smatram da je odlicno.

Daj, molim te. Ovaj thread si izvukao iz naftalina - poslednji post je bio pre godinu dana. Obicaj je da se to ne radi, ako nije u najuzoj vezi sa temom, a ovde i nije bilo neke preke potrebe. Trebao si da pocnes nov thread.

Znam dosta ljudi koji se ubijaju igrajuci ovo, medjutim ja nikada nisam voleo da se smaram sa ovim. Ali juce posto nisam imao nista pametno da radim rek'o daj da opicim desetak minuta. Treca partija i..... vidite sami 😉

Nije valjda da niste culi za varanje u toj igri. Ono sa XYZZY ?

Ma taj bag je ostao od 3.11 vremena. Moje vreme je tada bilo ispod 30 sec za 50x50.
Ne secam se bas kako ide ali valjda se pritisne Shift+Ctrl, a zatim XYZZY. Ako se aktivira taj deo programa u gornjem levom uglu svetli tacka koja se gasi kada mis pokazuje na polje sa minom...

Daj, molim te. Ovaj thread si izvukao iz naftalina - poslednji post je bio pre godinu dana. Obicaj je da se to ne radi, ako nije u najuzoj vezi sa temom, a ovde i nije bilo neke preke potrebe. Trebao si da pocnes nov thread.

ma mislio sam da pocnem na novo ali onda bi ti rekao " sta si pocinjao novi thread kad imas vec ovu temu ...." i tako nikad nisi u pravu

Minice...

Gledam ove rezultate pa se nesto mislim, nikad nisam uporedjivao svoje rezultate sa drugima pa sam cak mislio da imam neko prosecno vreme...
Ali izgleda da nije tako lose: 7 mala, 30 srednja i 100 s expert! Da napomenem prvi put cujem za ove cheat-ove, u ovim rezultatima nema nikakve neregularnosti! Ima li ko bolji?

koliko ja znam chitovi ne rade u win xp minesweaperu poshto je to novija verzija od prethodnog
ajde pobijte moje tvrdnjetype;

Nazad
Vrh Dno