E tek pazite ovaj rezultat 🙂 Telepatije bRe!... ili editivanje winmine.ini 😀RamOne je napisao(la):😀 😀 😛 ma pali , kako ??? Ja sam mislio da je mojih 6 sekundi rekord, jel ovo bila vezba u photoshopu 😉
Laza je napisao(la):sigurno se sve sam otvorilo!!!
\windows\winmine.iniRunning Man je napisao(la):jddipqd: Gde se nalazi taj winmine.ini. Kod mene ga nema.
Jao radi 🙂Bane® je napisao(la):Vreme u minesweeperu se zaustavlja tako sto se drzi levi klik i pritisne taster ESC... toliko od mene 🙂.
Marko37 je napisao(la):A da li je neko uspeo da sa prvim klikom naleti na minu? 🙂
BLOB je napisao(la):evo mojih rezultata cisto radi poredjenja:
B 7s
I 79s
E 287s
Moram priznati dosta sam igrao sto znaci da mora da te usere dobra sema !!!
D-KEE je napisao(la):ljudi nemojte sada ponovo da me navlacite na minice jedva sam se odvikao!! 🙂
Running Man je napisao(la):A ja sam to uzeo da igram da bi se skinuo sa Solitaire-a 🙂
To sam i ja mislio, ali...Geek_master je napisao(la):Ne moze 🙁 Prvo otvoris prvo polje, pa on tek onda postavlja mine po randomu.
Running Man je napisao(la):Znam dosta ljudi koji se ubijaju igrajuci ovo, medjutim ja nikada nisam voleo da se smaram sa ovim. Ali juce posto nisam imao nista pametno da radim rek'o daj da opicim desetak minuta. Treca partija i..... vidite sami 😉
Daj, molim te. Ovaj thread si izvukao iz naftalina - poslednji post je bio pre godinu dana. Obicaj je da se to ne radi, ako nije u najuzoj vezi sa temom, a ovde i nije bilo neke preke potrebe. Trebao si da pocnes nov thread.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari