Šta je novo?

Minecraft

Znam razumeo sam ali trebaju mi neki linkovi za download igrica ne umem da nadjem pa da li bi mogao ti da mi nadjes

Ako bi prosao 5.00 na polugodistu verujem da bi bilo ljudi koji bi ti kupili minecraft. Ovako ne mozemo da rizikujemo da ti damo igricu pred kraj, pokvarices ocenu iz sveta oko nas.

ja želim razne linkove za divne skrinšotove, baš bih bio ushićen kada bih sutra ukrasio svoj računar lepim slikama

hvala, pozdravi familiju pozz

Miki Zmaju, pročitaj pravilnik foruma i nauči kako se odgovara na poruke. Razmena linkova sa piratskim igricama je zabranjeno na ovim forumu.

Minecraft se kupuje na dva načina:
1. Napraviš MOJANG nalog i kupiš igru pomoću kreditne kartice.
2. Neko drugi kupi vaučer za tebe i da ti tajni broj. Ti odeš na minecraft sajt, napraviš nalog i prilikom kupovine upišeš tajni broj. Vaučer se kupuje na minecraft sajtu.
Ovo mogu da urade samo tvoji roditelji.

Aj nek neko sibne klincu piratski mc na pp. Rade online, greota kad je tako uporan :)

Radi online, ali ne na zvanicnim serverima vec na piratskim serverima gde je iskljucena provera naloga.

Niti je dozvoljena objasnjenje ovde niti znam da aktiviram online.

nisam se skoro smejao ovako jos od "kako da spalim procersor da bi mi sef kupio novi" teme :d

Vrh Dno