Šta je novo?

Minecraft

Miki Zmaj

Poštovan
Učlanjen(a)
08.12.2014
Poena
54
Ima li iko da mi da minecraft placeni account da mogu da igram na mineplexu i da nije hakovan da moze da se menja nick i password. Hvala unapred.

Koje igre imas na originu zar ti nije lakse da kupis mc sam?

Sim city trial
Fifa 15 demo
Sims 4 demo
Fifa 13 demo
Fifa 14 demo
Need for speed world
Fifa world

Pa nece ti niko dati igru koja se placa za 6-7 demo ili free igara koje moze i sam da skine i igra.

Znao sam. Slusaj klinac batali ti ovo niko ti nece dati mc besplatno. A te igre sto ti imas nista ne vrede. Nemoj da se osecas uvredjeno. Bolje ustekaj pare pa kupi acaunt od nekoga a ne ovako. Ili jos bolje sad ce nova godina pa lepo trazi od Deda Mraza da ti donese igru. ;)

Kosta 19.95 evra a ne znam kako se kupuje verovatno ima i u prodavnici da kupis disk a verovatno ima i preko racuna gde ti skinu pare i posalju kod pomocu kojeg ga aktiviras. Najbolje je da pitas mamu i tatu da ti pomognu oko toga. Pozz.

Miki Zmaj-u to sto ti dajes se dobija besplatno. To sto ti hoces kosta preko 2000 dinara. To znaci da ti zelis da ti neko pokloni Minecraft. Ljudi, odrasli, obicno ne poklanjaju luksuzne stvari strancima. Luksuzne stvari su ti obicno one stvari koje volis da imas i pruzaju ti zadovoljstvo ali ti ne bi nista falilo da ih nikada i nemas.

Pa da znam pomogao bih ti ali nzm ni ja a sad me mrzi da istrazujem sutra cu ti sve naci i objasniti. :)

Miki Zmaj-u to sto ti dajes se dobija besplatno. To sto ti hoces kosta preko 2000 dinara. To znaci da ti zelis da ti neko pokloni Minecraft. Ljudi, odrasli, obicno ne poklanjaju luksuzne stvari strancima. Luksuzne stvari su ti obicno one stvari koje volis da imas i pruzaju ti zadovoljstvo ali ti ne bi nista falilo da ih nikada i nemas.

Kako da kupim minecraft placeni account mozes li mi pomoci.

Mali kao sto ti govore roditeljima reci da zelis igru i oni sigurno znaju kupiti digitalni proizvod preko neta tako da nema razloga da ti pitas forumase u vezi toga, treba jos samo da napravis neku glupost.

Nazad
Vrh Dno