Šta je novo?

Minecraft

A koliko ljudi mogu na serveru da igraju i koja je poenta onda igre :D? Ja sam mislio da je na foru mmo-a ali izgleda da nije.

Btw ja sam pre 2-3 dana uzeo ključ, dok nisam odgledao tutorial, "how to survive your first night in minecraft" nisam znao kako da sakupim drvo xD

Jel zna neko kako da se resi problem u ovoj igrici, ortak napravio server i kad se konektuje njemu radi extra samo sto ima slabiji upload ma meni malo laguje, posto ja imam bolju konekciju i dosta bolji komp uzeli smo server i napravili kod mene na masini, ali ja nemogu da drzim server up i da igram minecraft, cim se konektujem na server meni cpu usage odma ode na 100% i nemogu da igram, jel zna neko u cemu je problem, kontam da je prokleta java, pokusao sam da nadjem resenje preko googl-a ali mi ne ide ili sam glup :)

Možda ti je do procesora, meni je na trojezgarnom phenomu neki maksimum da je pokrenut server i da ima 4 klijenta konektovana (uključujući i mene) i da mi je grafika na fancy... Možda smem da pustim još par programa u pozadini i to je to, preko toga krene da secka... Probaj da malo podigneš takt na procesoru, mada se ovde više računaju jezgra nego takt...

Jel zna neko kako da se resi problem u ovoj igrici, ortak napravio server i kad se konektuje njemu radi extra samo sto ima slabiji upload ma meni malo laguje, posto ja imam bolju konekciju i dosta bolji komp uzeli smo server i napravili kod mene na masini, ali ja nemogu da drzim server up i da igram minecraft, cim se konektujem na server meni cpu usage odma ode na 100% i nemogu da igram, jel zna neko u cemu je problem, kontam da je prokleta java, pokusao sam da nadjem resenje preko googl-a ali mi ne ide ili sam glup :)

Probaj Terraria preko Tungle-a. Igra je kopija Minecrafta samo što ima 2D retro grafiku umesto 3D retro kao što ima Minecraft. Meni je lakša Terraria za igranje, zbog 2D platformske grafike jednostavnija je za igru. Grafika je zaista nebitna u obe igre, kada uđeš u štos nećeš ni primećivati da igra uopšte ima grafiku.

@veseliburek
Procesor mi trenutno radi na 3.2ghz i ne bih da ga guram vise preko toga :)

Ali kazem drugar ima neki stariji procesor na nekih ~2ghz i radi mu opsteno...

@G@W

Hvala za info, defitivno cu probati :)

ne znam jel ranije postojalo ali ja sam tek sad video Play Minecraft Classic (Outdated, but free).probao sam malo ali nemam zvuka :(

Postojalo je.
Inače, igra je konačno izašla iz bete juče :)

ja igram iz browsera ali nemam zvuka.da li vi imate zvuka?

Nisam mogao da verujem da je pisalo ver 1.0.0 kada sam startovao juče :D

ako neko zeli da se pridruzi novootvorenom serveru (40 slotova) nek mi ostavi pm, da ne spamujem ovde.

Ima li ko da igra online sa modovima,posto vec pola godine igram sa najpopularnijim modovima ,ali dosadilo mi vise da igram single?

Pošto igram Minecraft još od beta 1.6.6 verzije, rešio sam da kupim licencu pa imam jedno pitanje...

Kako je moguće kupiti isti iz Srbije obzirom da nemamo PayPal? Ili moram da iscimam nekog rođaka u inostranstvu da mi tamo uzme gift code?

Davno sam ga kupio, ali se ne sećam da sam imao neki problem. Kreditna kartica, Raiffeisen Virtuon.

edit: Sada sam proverio na Minecraft sajtu, imaš standardnu mogućnost plaćanja kreditnom karticom.

Drugari, ne radi mi minecraft preko lana, izlazi mi greška failed to login invalid session Ranije verzije su radile A sad na 1.8 neće. Ima li neko rešenje?

Vrh Dno