Šta je novo?

MilkDrop for WinAmp

dEXE

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
755
Ako niste videli, obavezno probajte ovaj visual plugin za WinAmp...
Iako nisam neki ljubitelj, tj, ne koristim puno visual plugine u winamp-u ovaj stvarno izgleda super, nesto slicno geis-u samo bolji...
a najbolja fora je (to nisam video ni kod jednog drugog) desktop mod, u kome sva ta prelamanja boja i td. u ritmu muzike prikazuje na vasem desktopu iza ikonica, sto stvarno izgleda simpaticno...
zainteresovani neka idu ovde

evo moje preporuke za naj -vizuelni plagin za winamp koji sam vido
download 3.7 mb vredi svaki bajt
download

Da li imate neki visual skin u kome neka dobra riba djuska... ne znam kako se zove, samo sam cuo da je dobar.

Amon_Ra je napisao(la):
Da li imate neki visual skin u kome neka dobra riba djuska... ne znam kako se zove, samo sam cuo da je dobar.

Taj link sam okacio bash

Sa tim ribama i Winampom imam barem pet verzija od Wildtengenta: valentine dancer, christmas dancer, beach girl, cave girl... Imam i neke vitezove (po onom filmu od pre par meseci...). Svi su oko 2.5-3 mega, ali n

Daj baci nam neke linkove da djuskamo sa tim ribicama uz tubc tubc tubc...:D

Svi plug-inovi su skinuti sa www.winamp.com . Imaš tamo plugins pa kategoriju 3D. Pluginovi su sledeće veličine Holiday Dancer (3.6 mb), Valentine Dancer (3.1 mb), Cave Girl (3.3 mb) , Beach Girl (3.8 mb). Prve dve su najbolje, ali Cave Girl najbolje prati ritam (to je ono kod tebe tubc, tubc :) ).

Obavezno probaj Lionhead Bear (to je međed iz igre Black & White koju ja naravno nisam igrao :) , www.lionhead.com ). To je loodilo. Nije atraktivan kao one silikonske devojčice gore, ali igra bolje od Travolte :) .

PS: Ja ne koristim često te pluginove pošto muzika koju slušam nema mnogo tubc, tubc ili zdups, zdups elemenata...

dEXE je napisao(la):
a najbolja fora je (to nisam video ni kod jednog drugog) desktop mod, u kome sva ta prelamanja boja i td. u ritmu muzike prikazuje na vasem desktopu iza ikonica, sto stvarno izgleda simpaticno...

Pa to može i obični AVS koji ide uz Winamp. Samo se ode Settings i čekira Overlay i Set Desktop to Color i imaš AVS iza ikonica na desktopu (kao Wallpaper)

Hvala Delimire, od uvek si spadao u konstruktivnije clanove ovog foruma...;)

dEXE je napisao(la):
Ako niste videli, obavezno probajte ovaj visual plugin za WinAmp...
Iako nisam neki ljubitelj, tj, ne koristim puno visual plugine u winamp-u ovaj stvarno izgleda super, nesto slicno geis-u samo bolji...
Ni ja nisam neki ljubitelj , ali je ovaj plugin stvarno a preporuku (D)

Vrh Dno