ja ih imam i odlicni su...ima tema o njima ovde gde sam sve objasnio...Moze li mi neko nesto vise reci o H-500, da li ih je neko cuo...Vredi li za te pare?
Samo jedno pitanje: U kojoj radnji si nasao Microlab H500bojan_pfc je napisao(la):Sinoc je stigao i u moj dom dugo cekani h500,tj h55
ali muke moje tek pocinju,elem sta se desava.Posto imam hiljadu pitanja pocecu lagano
Moram da napomenem da sam planirao da ih nakacim na comp.,na kome imam ako je uopste to bitno socijalu Genius Value 5.1 karticu koja je samo gurnuta u comp. instalirana i nista vise (pretpostavljam da treba neko podesavanje same kartice),povezao ja sve to lepo ALI,prvo sta sam uocio je na display-u predpojacala u na desnoj stani kvadtatic koji vizuelno pokazuje raspored zvucnika,svi su zeleni osim zadnih satelita koji su crveni(da li to treba tako ili nesto nije u redu),zatim ono glavno sam zvuk iz ovih lepotana je kao iz bunara onako prigusen,jedva se cuje mislim cuje se ali nije to to(npr. na pola se pojaca i pritom se cuje kuler iz kucista compa..)
pustao sam pritom i originale na dvd-u,audio discove ali mrka kapa,a opticki uredjaj je nec-ov dvd-rw
pomocccccccccc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari