Šta je novo?

Mikrokontroleri - Pomoc

Sometimes

Čuven
Učlanjen(a)
18.07.2004
Poena
619
Dobio sam od profe, da bih se navodno oslobodio ispita, da napisem nesto o mikrokontrolerima, sta su oni, njihova primena, programiranje mikrokontrolerima,...Da li bi mi neko mogao pomoci u vezi pisanja seminarskog rada, uputio na korisne brosure,... Nisam bas vican tome,ali tako se potrefilo. Trenutno nemam spisak teza o cemu bih trebalo pisati,ali vec sutra da.

Mozda sam pogresio sobu,no nemojte mi zanemariti.

Hvala na bilo kakvom vidu pomoci.

Bas bi bilo fino kad bi i kod nas na faxu na taj nacin mogao da se polozi ispit (BTW, na kom si faxu?)... :d

I ja eskiviram ispit iz Primene DSP-a u upravljanju, al' moram da isprogramiram isti za prepoznavanje govora (naravno, ogranicenog skupa reci) i za Noise Cancellation...

Sadrzaj seminarskog

Evo teza o kojima treba nesto ukratko reci u seminarskom :
Naslov : DIGITALNI RACUNAR - mikrokontroler

1. Osnovni pojmovi mikrokontrolera
2. Primena mikrokontrolera
3. Mikrokontroler kao samostalna upravljacka jedinica
4. Mikrokontroler kao posebna kartica u racunaru
5. Digitalni termometar sa kolom DS1820, ovaj termometar koristi LCD displej i prikazuje temperaturu u opsegu od -55 do +120 stepeni sa visokom preciznoscu.LCD displej alfanumericki sa dva puta 16 karaktera, napajanje se vrsi baterijom od 9.5v.Koristi PIC16F877 mikrokontroler.
6. Programiranje mikrokontrolera
7. Konkretan primer primene mikrokontrolera (brojanje proizvoda na kontrolnoj traci i utvrdjivanje njihove neispravnosti)
8. Prikaz izlaznih podataka
9. Znacaj primene mikrokontrolera

Studiram na VISOJ TEHNOLOSKOJ i imam jako finog profesora kod koga smo prvo morali da razbijemo C++, a zatim dobili seminarske. ( 10-15 strana, font 10)
Hvala na bilo kakvom vidu pomoci, prvi put se srecem sa ovakvim stvarima.
P.S. Trebalo je upisati ETF, naravno. No, samo AMBICIOZNO u nove pohode.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno