Šta je novo?

Mikrofon + Slusalice problem

Lutzifer

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
305
E ovako kupio sam pre par dana sluske sa mikrofonom, povezao sam to na prednji USB i sve je ok rade i sluske i majk. Ali problem je sledeci, sve sto ja pustim na mom kompu od muzike igrica i sl, cuje se sa druge strane preko skajpa . E sad to mi je problem zbog igranja, primera radi igramo skoro Sniper Ghost Warrior i ovi moji preko skajpa me ladno cuju da li trcim i sl, odnosno cuju ono sto ja cujem. Da li je nesto pogresno povezano ili sam nesto pogresio u podesavanjima? Ima li neko iskustva sa slicnim problemom .. Hvala unapred.

Proveri da li ti rade zvučnici dok ti nosiš slušalice. :)
Znam da zvuči glupo ali kad staviš slušalice ne registruješ ako ti možda rade i zvučnici (možda tiše nego kad nema slušalica) a to što si ubo slušalice ne znači da se zvučnici automatski gase.

Takođe može da bude i da ti je zvuk u slušalicama vrlo glasan i da se jednostavno prenosi preko mikrofona.

Ako nije ništa od ovoga onda je stvarno neki problem i to bi morao da ti kaže neko stručniji... :)

Zvuk ti se prenosi preko milrofona. Ugasi skajp dol igras :)

Koliko sam skontao njemu baš treba skajp dok igra. Ne mora da ga gasi, samo nek stiša zvuk... :)

Pa rade i zvucnici al njih ugasim, pa kako mi ne treba pogotovo za neki teamplay .. Tipa dota i sl .. Ako stisam onda ja slabije cujem, a treba mi zvuk ..

U tom slučaju sumnjam da je ovo što sam ja rekao zato što ove slušalice lepo ležu na uši i morao bi baaaaaš mnogo da ih pojačaš da bi to mikrofon registrovao...

Pa i ja mislim da nije to .. Al nista mi ne pada napamet.

Ako možeš da pozajmiš od nekog probaj sa drugim slušalicama i mikrofonom pa ćeš bar videti da li je do njih ili do kompjutera...

Nasao sam foru konacno, iskljucio sam Stereo Mix u Master Volume-u ..

Vrh Dno