Šta je novo?

Mikrofon na PC

-General-

Cenjen
Učlanjen(a)
14.05.2009
Poena
151
Pozdrav ljudi... E ovako treba mi ako neko zna gde ima da se uzme dodatak za da povezivanje dinamickog mikrofona direktno na kuciste a ne u miksetu... Ili da li postoji dovoljno kvalitetan mikrofon za PC koji bi mogao da cisto snimi zvuk akusticne gitare i glasa.

nisi me razumeo, ne treba mi mixeta, pojacalo... jer ne mogu da nosam svuda sa sobom, kuci imam mixetu(koja je prevelika za nosenje po kraju) a pojacalo je najmanji problem toga ima svuda sad... :-devil-: treba mi neki djavo kao nastavak da udje u kuciste, imam tri kabla za mikrofon ali oni su presiroki... evo slika da ne pricam mnogo

dakle standardni kablovi koji mogu u mixetu... ali meni treba za kuciste:wall:

Koju zvucnu kartu imash?

realtek ac' 97, ako imas da preporucis neku bolju reci... samo sto je najgore necu stalnor aditi na mom racunaru, ali realno kakva god da je zvucna zvucace bolje sa dinamickim mikrofonom nego nekim kinezom od 200 dinara, ma da i taj ume da odradi posao 😀

Cek stani, tebi treba adapter sa "velike" na "malu" bananicu or... ?
3.5mm_stereo_plug_to_6.3mm_stereo_socket_adapter.jpg

Nasao sam kabl odgovarajuci. taraba, ako znas gde ima da se nadje taj dodatak javi na ovde ili na pm... Hvala ti u svakom slucaju

guglaj:
Kelco
Mikro princ
ITC electronic

Da iz Lo. Nema veze snasao sam se bar za sada... Ali ako neko naleti da moze da se naruci ili sl. neka javi... Hvala svima 😉

Takav adapter ima cini mi se skoro na svakoj pijaci. 🙂

Ne znam za Loznicu, ali u BG-u ima na svakom pojacu.
Samo pazi kad budesh trazio, treba ti mono adapter, ne stereo.

Nasao sam, isao sam za BG danas pa sam uzeo u mitros musicu... Hvala vam svima...

Nazad
Vrh Dno