Šta je novo?

Mikrofon Genesis Radium 300 XLR

Denis98

Poštovan
Učlanjen(a)
11.09.2022
Poena
50
Da li je neko imao iskustva sa gore navedenim mikrofonom. Ili ako znate neki bolji, a da je u tom cenovnom rangu, pisite. Prednost je ako ima 3.5mm

1745852459974.png

Samo sto su u Srbiji neke bolesne cene...

Da li je neko imao iskustva sa gore navedenim mikrofonom. Ili ako znate neki bolji, a da je u tom cenovnom rangu, pisite. Prednost je ako ima 3.5mm

nisi napisao za šta bi koristio mikrofon .

Mora biti XLR?

@Denis98 ako može 3.5mm, što onda gledaš XLR koji ti i nije priuštiv?

za navedenu potrebu uzmi lepo neki USB, recimo predloženi Yeti ili Razer Seiren V3 Mini (cena ~9.000 rsd, koliko vidim). osim ako ne postoji neki poseban razlog da USB ne dolazi u obzir

@vladat1 ni drugi YouTube video nije dostupan. stavi link direktno ka tom videu, pod uslovom da nije privatan, ne preko neke liste ili čega već

Poslednja izmena:
@vladat1 ni drugi YouTube video nije dostupan. stavi link direktno ka tom videu, pod uslovom da nije privatan, ne preko neke liste ili čega već

šta da ti kažem. Zove se

Building a quality USB-C microphone​

Stvarno ne znam na koji drugi našin da ga postavim.

Isto brate
@Denis98 ako može 3.5mm, što onda gledaš XLR koji ti i nije priuštiv?

za navedenu potrebu uzmi lepo neki USB, recimo predloženi Yeti ili Razer Seiren V3 Mini (cena ~9.000 rsd, koliko vidim). osim ako ne postoji neki poseban razlog da USB ne dolazi u obzir

Onaj sto sam naveo u naslovu ima i 3.5mm, a sad je na popustu oko 6,500din.
Pa me zanima da l neko ima iskustva sa njim, jer mi je povoljan

Slabo da to neko koristi ovde ali ne znaci da je los. Baci oko na YT linkove za taj mikrofon, ima ih dovoljno, pa proceni.

@Denis98 ako se sve ovo navedeno na slici dobije za manje od 6.400 rsd, koliko je u jednoj prodavnici, onda je to dobra kupovina što se mene tiče
1746111795476.png

@vladat1 je l' ovaj video?

Nazad
Vrh Dno