a koji je to cenovni rang? 5.000 - 10.000 rsd?a da je u tom cenovnom rangu
Preskupo mi je to...
Da li je neko imao iskustva sa gore navedenim mikrofonom. Ili ako znate neki bolji, a da je u tom cenovnom rangu, pisite. Prednost je ako ima 3.5mm
Uglavnom za gejming.
3.5mmMora biti XLR?
u tom slučaju je Blue Yeti i Razer Seiren solidan izbor. Ako si dobar sa elektronikom možeš da prođeš i bolje
Ima ga jedan moj kolega. Baš je ubica
@vladat1 ni drugi YouTube video nije dostupan. stavi link direktno ka tom videu, pod uslovom da nije privatan, ne preko neke liste ili čega već
probaj sada
Onaj sto sam naveo u naslovu ima i 3.5mm, a sad je na popustu oko 6,500din.@Denis98 ako može 3.5mm, što onda gledaš XLR koji ti i nije priuštiv?
![]()
XLR vs. Jack: Which Connector Is Right for You?
Learn all about XLR and Jack cables, two of the most commonly used—and completely vital—pieces of gear in film, video, and audio production.www.premiumbeat.com
za navedenu potrebu uzmi lepo neki USB, recimo predloženi Yeti ili Razer Seiren V3 Mini (cena ~9.000 rsd, koliko vidim). osim ako ne postoji neki poseban razlog da USB ne dolazi u obzir
@vladat1 ni drugi YouTube video nije dostupan. stavi link direktno ka tom videu, pod uslovom da nije privatan, ne preko neke liste ili čega već
![]()
@Denis98 ako se sve ovo navedeno na slici dobije za manje od 6.400 rsd, koliko je u jednoj prodavnici, onda je to dobra kupovina što se mene tiče
Pogledajte prilog 490395
@vladat1 je l' ovaj video?
![]()
@Denis98 ako se sve ovo navedeno na slici dobije za manje od 6.400 rsd, koliko je u jednoj prodavnici, onda je to dobra kupovina što se mene tiče
Pogledajte prilog 490395
@vladat1 je l' ovaj video?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari