Šta je novo?

mikro usb kabal

sivuk

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2003
Poena
620
Moja oprema  
Mobilni telefon
Poco X7 Pro
Obisao sam sve `vidjenije` radnje u gradu i nema. Moze se samo pronaci nekakav multi-usb konektor koji je skup i meni nepotreban.
Hvala unapred za info ili ponudu :)

Šta je mikro USB kabl?

To pitaju i prodavci :)

180px-USB_types.jpg

Different types of USB plugs: from left to right, micro USB, mini USB, B-type, female A-type, A-type with a one ruble coin for comparison

neznam za mikro usb ima 4pina 3pina i mini usb mikro ne!mikro kartica imaju :> vidi sta je pa da vidim da ti nabavim jer radim prodaju racunara javi se na PM

vecina mp3 plejera i foto aparata koristi MINI usb bar ono sta sam ja video... A MIKRO usb je malo drugaciji, i ja sam ga trazio nedavno, mislio sam nigde necu naci jer mahom svuda postoje ovi MINI usb kablovi,... ali na svakom buvljaku ces naci MIKRO usb tako da... ono prosvrljaj malo, a ako ne nadjes javi mi se pa da se dogovorimo da ti donesem u bg kada budem isao ili posaljem.

poz

Ljudi svaka čast, krecem u potragu sa novim informacijama.
Ne mogu da verujem da cu posle toliko `ozbiljnih` IT firmi na kraju da nadjem kabal u metrou dok kupujem pivo i bakaluk za kuću:bottle:

Imam ja neki usb kabl koji sam dobio uz canyon mp3 player(po slici bi rekao da je to taj i ima 4 pina), ako je to taj poklonicu ti ga.

Jok bre, nema ni u tehnomaniji.

Imam ja neki usb kabl koji sam dobio uz canyon mp3 player(po slici bi rekao da je to taj i ima 4 pina), ako je to taj poklonicu ti ga.

Hiljadu mi bubnjeva darkvuda... :zgran:
Sad idem na more, pa ako nema ni u grckoj, kad se vratim podseticu te na jedan divan topik :D Pozdrav :wave:

Enivej, sve vise gadgeta koristi bas ovaj kabal, cudno da je tolika egzotika u srbiji... ili mozda nije?

Poslednja izmena:
e da ga *bes! pa ja ga u budjavoj s.mitrovici nasao!

samo da vas pitam ja sad treba da kupim ovaj kabl pa me zanima kakva je verovatnoca da ima na buvljaku ili u tempu?

Nazad
Vrh Dno