Šta je novo?

Might & Magic

petronije

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2006
Poena
301
Ima li gde da se nadje ista od Might & Magic serijala?
(Pozeljno od 6 na ovamo, tj. Mandate of Heaven, For Blood and Honor, Day of the Destroyer i onaj 3D ispljuvak)
BTW kad ce ovaj novi ?

Imam ja šesticu, al rip (bez filmova i CD muzike). Radila je odlično nekada ali pod WinXP SP2 nikako neće. Verovatno bi radio bez problema na Windowsu 98/ME instaliranom na virtuelnoj mašini, al mrzi me da probam.

Ja imam sesticu (Mandate of Heaven) original ovde u Beogradu. Kuci imam i sedmicu, osmicu i devetku. Devetka je njesra (nije vredna igranja), sedmica i osmica su prirodni naslednici sestice. Secam se da mi je Mandate of Heaven bio najbolji rpg u trenutku kada je izasao. Pre dve godine sam krenuo ponovo da ga igram ali sam odustao jer me zabolela glava od grafike, a i prisetio sam se priche sa kraja igre :D

Jel ima negde da neko prodaje ?
(Sold Out ili bilo kako)

Mogu ja da ti narezem sesticu (igra je ionako u principu vec abandonware). Za sedmicu i osmicu bi trebao da se snadjes negde drugo, ili da cekas mesec-dva dok ne odem kuci.
Igra se mogla kupiti u Platou pre tri godine, ali mislim da nema vise. A i ko bi kupio igru koja je prakticno freeware? :p

Vrh Dno