Šta je novo?

Might & Magic: Heroes VII

Vuk_

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2007
Poena
380
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
Matična ploča
Gigabyte Aorus Elite B550
RAM
2X16 GB Kingston Fury
GPU
Manli GeForce RTX 3070
Storage
2TB Kingston SSD
PSU
Thermaltake Smart SE 730W
Monitor
27' LG IPS 1920X1080
Miš & tastatura
Razer Naga + Sandberg FireStorm
Laptop
Lenovo T460S
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 11 T Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
[YOUTUBE]5ed6MNCMh8s[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]pEHVvrlO_ks[/YOUTUBE]

Igru radi nemacki Limbic entertainment, studio zaduzen za Might & Magic X: Legacy. Po milijarditi put se najavljuje povratak korenima, a posle katastrofe od VI-ice i pogotovo ekspanzije za doticnu, bolje bi im bilo da makar malo izvuku iz ljage ovaj, nekada legendarni serijal. No, u pitanju je Ubisoft, a veoma dobro znamo kakvu sve djubrad su oni u stanju da izbace na trziste. Sa druge strane, tesko da moze gore od sestice, a ovde vec u demo snimku, prekazanom na gamesconu, mozemo da vidimo u potpunosti zavrsene zamkove, sto je vec u startu ogroman plus u odnosnu na prethodnika.

Za sada su najavljene 4 fakcije (Haven, Academy, Stronghold i Necropolis) a na oficijalnom sajtu moze da se glasa za izbor sledece koja ce biti ubacena u igru (Sylvan ili Fortress). Igra bi trebalo da bude gotova do 2015. godine.

https://mmh7.ubi.com/en/blog

Vracanje korenima je 2d grafika,cim to naprave bice super igra!!

Opet nema heksagona...

Vracanje korenima je 2d grafika,cim to naprave bice super igra!!

I da promene ime... Heroes VII jok XX... mislim stvarno. Dok to ne urade nece im krenuti na bolje jer su predhodnih godina debelo u**ali motku :) Salim se naravno, trebalo bi da bude bolje nego 4.5 i 6 a to za 2d kada je tehn. na ovom nivou nece moci ***. :)

Ne znam sto svi pljuju H4,meni je bila dobra igra. Mada, da su napravili trojku u engineu 4-ke, igrao bih je i danas

Svi bi je igrali!! A super je i cetvorka dok barbarinom ne izvrnes iz suta deset zmajeva :)

He he Konan varvarin, Majstor :)

Ovo mi deluje ko klon HOMM6... Ne polazem puno nade u ovo...

Meni je cetvorka bila meh,krenuli su da ubacuju neke inovacije koje su komplikovale igru.Ali mi je zato muzika bila pravo uzivanje

Slazem se u potpunosti. Hladan tus posle maestralne trojke, ali je zato muzika bila savrsenstvo! Paul Romero at his best. :)

[YOUTUBE]KByla_uGhro[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Realno, svi Heroji su dobri osim sestice koja je izrod. Trojka je naravno za dva koplja iznad ostalih.

6je jedina koju sam igrao oko 3 minute ukupno!!

Ja neznam što samo nebi ponovili trojku sa današnjom grafikom, to bi bio pravi pogodak...

Ma nije to to.
U trojci bre sednem ko čovek uz neku XL mapu i 5-8 sati prođe za čas :d
A u 5 mi nekako male mape sve nešto skučeno... Nije mi singl scenario ni priđi ni dođi, a kampanju slabo igram pa nemogu da komentarišem.

Nema price da je III kvalitetnija ali ja sam V prevrnuo barem 10 puta(od pre mesec dana sam krenuo jos jedan krug:)).Nostalgija,sta li je,ja uzivam u V.delu:).

@Vuk

Prodrmala me je pesma zestoko(vec pomenuta nostalgija).Koliko puta sam startovao igru samo da cujem muziku i uzivam.Jos kad vidim "New World Computing",setim se prvog dela.Bedak,mnogo se omatorilo:wall:.

Poslednja izmena:
III je bez pogovora najbolje izdanje HoMM serijala, ali se meni licno uvek vise svidjao AoW.

Gameplay demo iz prvog posta, pre bih rekao novi disciples nego novi homm.

Nazad
Vrh Dno