Šta je novo?

Mig33

Pa meni se cini da jeste,ja razmatram uzimanje postpaid kartice ali me plasi to sto kad imam neogranicen kredit ne znam da se kontrolisem:(
A do tad mi treba resenje i pomoc za mig:)

Idem na put a mig mi treba zbog MSN-a,jos jedan apel ako neko zna gde skinuti prethodnu verziju ili resiti problem sa novom:(

Potrazi po sajtovima koji nude java aplete (getjar, recimo), ja sam tamo skinuo, posto ne mogu da skidam sa MPx200.
A sto se tiche info da postoji nova verzija, prvi put kad mi je to prijavio, nisam mogao da nastavim, sad sam samo roknuo "continue", i sve je lepo radilo.

Meni je stara radila normalno a sada kad sam skinuo novu,nema sanse,a na njihovom sajtu pise da u tom slucaju kao trebaju neka podesavanja,potrazicu negde onu staru verziju....

Evo sad sam probao ponovo da skinem novu verziju i radi normalno:)
Ako ja znam sta se ovde desava.......

Je li probao neko da napravi poziv preko mig33? Ja danas pokušavao i pokušavao ali neće...

Ja sam pravio dosta poziva i nikad nije bilo problema...

Ja sam se zeznuo i skinuo novu (2.02) verziju, užasna je! Prvo dugo nisam mogao da se ulogujem, a kada sam konacno uspeo zas par sati chata (sa userom sa liste, a ne u chat sobi) umesto 10ak skinulo mi je 120 (slovima: sto dvadeset dinara)!!!! :mad: Odmah sam sa neta skinuo staru verziju...

Inače staru verziju (2.01) možete skinuti na sajtu http://www.newfreedownloads.com/Internet/Communication/mig33.html pa sa kompa prebaciti na telefon...

Verovatno glupo pitanje,ali posto je za chat mig33 potpuno besplatan i kredit sa kartice se skida samo zbog ostvarenog saobracaja u kb, da li bi bilo moguce pokrenuti program i preko PC-a??? Interesuje me da li je to izvodljivo?

Za chat je mnogo pametnije instalirati bilo koji od aktuelnih instant messenging klijenata, koji postoje za svaki mob (msn, icq, google talk, jabber, skype), nego se zezati sa tim nestandardnim egzibicijama. :)

pametnije jeste, ali ako vec duze vreme koristim mig33, onda imam puno njih na listi, pa sam mislio da mogu nekako da ga koristim sa kompa...

Ne moze da se loguje na mig preko kompjutera ali ja ga ni na mobu ne koristim za chat vec da bi se preko njega logovao na msn,sto se tice icq-a za mob koristim jimm:)

delija_sever031 je napisao(la):
Ne moze da se loguje na mig preko kompjutera ali ja ga ni na mobu ne koristim za chat vec da bi se preko njega logovao na msn,sto se tice icq-a za mob koristim jimm:)

Pa zasto ne probas da se na MSN logujes preko Tjat-a?
Ja koliko znam ima i MSN i ICQ.

Ako neko ima problema sa migom neka ga skine,neka u setovanjima za javu stavi profil za gprs koji koristi,neka na broj 0642762367 posalje zeljeni username i password i neka ceka.Stici ce mu poruka i zatim sve sto treba da uradi jeste da se registruje.Zatim ce stici kod.Taj kod zapamtite i zapisite,ukucajte ga i to je sve.Jednostavno...:eyebrows:

obogatice se lik......pfffff

GPRS umesto roaminga

www.mig33.com

Sa ovog sajta možete da skinete program za vaš mobilni preko koga možete da zovete bilo gde u svetu i to preko GPRS-a. Mogući su pozovi na mobilne i fiksne telefone, a moguća je i direktna komunikacija između dva telefona na kojima je instaliran ovaj program. U tom slučaju se ne plaćaju dodatni troškovi, već samo troškovi GPRS-a za mrežu u kojoj se nalazite.

Naša zemlja se nalazi u spisku podržanih zemalja, a rate možete da vidite na ovoj strani: http://www.mig33.com/rate_grid.php
Samo izaberite valutu i zemlju iz koje zovete da biste dobili tarife.

Još uvek nisam isprobao da li sve radi kako treba, a ukoliko neko to bude uradio pre mene, nek javi utiske. ;) Zanima me i da li bi cena poziva u zemlji sa mobilnog na mobilni bila jeftinija ovako?

Vrh Dno