Šta je novo?

Mig33

nidza je napisao(la):
Mnogo konfuznih postova iz kojih nisam uspeo da izvučem nikakav pametan zaključak?

Da li je taj mig33 poseban klijent, tj. da li zahteva od svih korisnika kojima šalješ poruke da takođe budu na tom programu, ili bilo kome možeš da pošalješ SMS, čak i korisnicima koji nemaju instaliran mig33?

Pitam iz razloga da, ako je u pitanju običan i-m klijent za mob, koji koristi GPRS kao podlogu, onda se ovde buši još jedna rupa na saksiji, pošto i-m klijenti (.java, .wm, .sis...) koji podržavaju ICQ, MSN, Yahoo!, Aol, XMLL postoje već godinama...

Sms mozes da posaljes na bilo koju mobilnu mrezu(i one u inostranstvu) s tim da na taj nacin trosis svoj kredit,isto vazi i za poviz.Sms i poziv su nezavisani od programa nije potrebno da i drugi imaju mig33 vec samo ti.Takodje mozes da saljes tekstualne poruke iz samog programa svojim kontaktima(mig33,msn i yahoo) bez potrosnje svog kredita(mislim kredit u migu33) znaci samo gprs protok se naplacuje.

Poslednja izmena:
A za gprs prakticno ne skida nista odnosno neku mizeriju.ja sam probao i opciju chat i za nekih sat vremena sa userom koji mi je na listi skinulo nekih 2 dinara.Medjutim ako idete u chat rooms tamo vec skida i to puno.....

Bilo koji tekstualni chat klijent će ti napraviti minimalan trošak ako koristi GPRS. Već godinama koristim razne telefonske aparate, i na njima adekvatne ICQ i MSN klijente. Sem slanja SMS kroz GPRS ne vidim nikakvu prednost programa iz naziva thread-a.

Koliko SMS-ova tako može da se pošalje? I kako se dopunjava njegov kredit?

Pise u postovima iznad sve.Kad se prijavis dobijes 3$ odnosno 30 poruka a za svakog koga prijavis preko tebe dobijes jos toliko

pa dosta su se izreklamirali, jos malo pa cemo mi njima da placamo :D:D:D

tako ce najpre biti,prvo nas navuku da postanemo zavisni a onda ce na kraju da uvedu da moramo placati....

Nego,jel ko probao novu opciju chat grupe?
Skupite trenutno korisnike sa vase liste koji su online i formirate sobu za chat

Poslednja izmena od urednika:
evo vam mesto okupljanja za "nase" - Chat room: srpski-chat

Izasla je verzija 2.01 u koju je ubaceno skrolovanje kroz poruke tokom chata koje je ne znam ni ja kako bilo izostavljeno

Wolfman je napisao(la):
Ma program je fantastican, koristim ga oko mesec i po dana, u pocetku sam navukao preko 18$ kredita preko invitea :D. MSN opcija je vrlo zgodna, ali telefon (6100) mnogo uspori, i pocne da buguje. Imao sam problema na N3510i i N3100, inace radio je na svim ostalim, LG, Motorola, SE, svi...
N3510i nije na listi:
Compatible Phone List
Below is a list of phones that we recommend for using mig33.

Nokia
3100 , 3200 , 3230 , 3650 , 5140 , 6020 , 6220 , 6230 , 6260 , 6600 , 6610 , 6630 , 6670 , 7200 , 7210 , 7250 , 7600 , 7610 , 8800 , 9500
Sony Ericsson
K300i , K508i , K700i , K750i , P800 , P910i , S700i , T610 , Z600 , Z800
Motorola
A1000 , E1000 , V3 RAZR
Siemens
C55 , M55

ja imam 7250 i nece da radi :(

Ni moj telefon a ni jos par modela koji nisu na listi kompatibilnosti ipak pokrecu i podrzavaju program tako da nije tacno da radi samo na tim telefonima

parafora je napisao(la):
ja imam 7250 i nece da radi :(

Sta ti konkretno prijavljuje?

Posto mi ponestaje kredita :D ako nekom treba invit moze br. telefona na PM :)

Nisam odavno nikoga prijavio jer sam na pocetku nakrcao dosta kredita u $ pa me zanima koliko se sada dobije kad nekog prijavis i koliko taj koga si prijavio dobije na svoj racun?Jel nije vise po 3$ nego samo po 1$?Ili kada ga prijavim meni 1$ a njemu na racunu 3$?

Svi po 1$

delija_sever031 je napisao(la):
Nisam odavno nikoga prijavio jer sam na pocetku nakrcao dosta kredita u $ pa me zanima koliko se sada dobije kad nekog prijavis i koliko taj koga si prijavio dobije na svoj racun?Jel nije vise po 3$ nego samo po 1$?Ili kada ga prijavim meni 1$ a njemu na racunu 3$?

Dobijate po jedan dolar i ti i onaj koga si prijavio.

Dj_losmi je napisao(la):
Da, ja sam bas gledao cenu, ne racunajuci te austrijske dolare, nego samu cenu GPRS-a, i ispada da je poruka 0.06din! za 064
Nije lose uopste...
Pozdrav!
Koliko ja znam u Austriji NEMAS DOLARE??? to je australijski dolar.meni je na nokiji 6600 radio neko vreme, i kada sam navuko' 15 dolara kredita,posle nekog vremena su me obavestili prilikom :wall: ulaska u program i konektovanja, da je dostupna nova verzija mig33.pokusao sam da ga skinem i od onda vise ne radi.....

ali...

ali moja nokia i dalje ne moze da podrzi taj vash MIG...

EMRAX je napisao(la):
Koliko ja znam u Austriji NEMAS DOLARE??? to je australijski dolar.meni je na nokiji 6600 radio neko vreme, i kada sam navuko' 15 dolara kredita,posle nekog vremena su me obavestili prilikom :wall: ulaska u program i konektovanja, da je dostupna nova verzija mig33.pokusao sam da ga skinem i od onda vise ne radi.....

Cuo sam jos od par osoba da posle skidanja nove verzije ponisten im je kredit.Ja nisam imao takav problem......

neci je napisao(la):
ali moja nokia i dalje ne moze da podrzi taj vash MIG...

Koju Nokiu imas?

U zadnjih par dana strasno oteano se loguje na program.Jel ima jos ko takav problem?

delija_sever031 je napisao(la):
U zadnjih par dana strasno oteano se loguje na program.Jel ima jos ko takav problem?

Meni se loguje jednom od tri puta u proseku,dok je pre uvek iz prve.A sto se tice prenosenja para iz stare verzije ja nisam imao problema,nisu nista skinuli.

Potpuno ista situacija.Nisu nista skidali al ga ja zato unistih ne moraju oni a i meni se loguje iz 3-4 pokusaja ne znam sto se toliko usporilo....

Radi na mom LG U3860 !
Kod ortaka na sharpu gx25 i gx30 ne radi

Sto se u zadnje vreme ne vidi broj posiljaoca poruke nego se uvek pojavljuje nesto +44....?Jel zna neko?

koriste tudju uslugu? ... nasli su jeftinije resenje?

Da li radi na N6230i? Video sam na jednoj da nece...

I ja sam video da na istim modelima kod nekog hoce kod nekog nece.Zavisi d verzije Jave valjda

Posle skidanja nove verzije prilikom logovanja mi prijavljuje error,kod njih na sajtu kaze da su u tom slucaju potrebna dodatna podesavanja settingsa,jel ima neko slican problem?:(

Vrh Dno