Šta je novo?

Mig33

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Jel jos ko od vas cuo za program pomocu koga su sms poruke 10 para samo?
Ako ovo nastavi da radi uplacivacu kredit samo 1 mesecno.....Extra je!

Nisi dobro razumeo,dobijes 3 australijska dolara za dzabe,a jedna poruka je 0.1$ (30 sms-a)bez obzira na koji je broj saljes(dobro za roaming).Mozes zaraditi jos 3$ prijavom novog korisnika i tako dalje.Ja imam trenutno oko 17$ i nije lose kada zafali kredita da posaljes sms ili cak pozoves.Jos imas neki chat za free sa ostalim korisnicima programa.

Znam ja kako to funkcionise.Skida ti pored tih i 10 para sa kredita,tako da sam zato i rekao da je poruka toliko.Samo sam hteo da vidim jel ga koristi jos ko.Sto kazes da je dobro kad zafali kredita?Pa ja samo ovo i koristim sad ne saljem nikako normalan sms preko telekoma.

Pa da,nisam racunao na troskove gprs-a,nesto sitno mozda i manje od 10para...Malo je cimanje ulaziti i izlaziti iz programa kada saljes pa primis poruku,pogotovo na S55.

Poslednja izmena:
Ja imam SE K500i i sve sljaka i prilicno je jednostavno.Samo da ovo potraje

Nenad22 je napisao(la):
Nisi dobro razumeo,dobijes 3 australijska dolara za dzabe,a jedna poruka je 0.1$ (30 sms-a)bez obzira na koji je broj saljes(dobro za roaming).Mozes zaraditi jos 3$ prijavom novog korisnika i tako dalje.Ja imam trenutno oko 17$ i nije lose kada zafali kredita da posaljes sms ili cak pozoves.Jos imas neki chat za free sa ostalim korisnicima programa.

Ja koliko sam cuo, svaka prijava novog korisnika prijavljenom korisniku skida 7 dinara kredita, a ovom koji ga prijavljuje doda $3, pa i nije bas etichki da se ljudi opaljuju po usima za 7 dindzi, mada je tacno da za 7 dinara moze da posalje 30 poruka. :type:

Da, ja sam bas gledao cenu, ne racunajuci te austrijske dolare, nego samu cenu GPRS-a, i ispada da je poruka 0.06din! za 064
Nije lose uopste...
Pozdrav!

Ima i besplatan chat u okviru programa sa ostalim clanovima sa liste ili clanovima programa tako da je extra

Jos Da Radi!!!!

Kod mene MIG33 nece da radi...Imam NOKIU 3120 i download direktno sa sajta.. Ali kad krene da se kachi na server prijavljuje porukicu: "Unable to connect to server java.lang. Exception: HTTP response code 503". Ako iko zna kako da otklonim ovo nek mi javi...
Hvala
Pozdrav

demosthenes je napisao(la):
Ja koliko sam cuo, svaka prijava novog korisnika prijavljenom korisniku skida 7 dinara kredita, a ovom koji ga prijavljuje doda $3, pa i nije bas etichki da se ljudi opaljuju po usima za 7 dindzi, mada je tacno da za 7 dinara moze da posalje 30 poruka. :type:

Ja sam prijavio 4 korisnika i nikome nije bilo naplaceno 7din. Izmedju ostalog prijavio sam i svoj drugi prepaid broj i nista nije bilo naplaceno.

Ja sam takodje prijavio 2 coveka i nista nije skinulo,a dodalo 6$ na racun odnosno 60 poruka.

Ako ima potencijalnih korisnika nek se jave :D :banana:

Poslednja izmena od urednika:
neci je napisao(la):
Kod mene MIG33 nece da radi...Imam NOKIU 3120 i download direktno sa sajta.. Ali kad krene da se kachi na server prijavljuje porukicu: "Unable to connect to server java.lang. Exception: HTTP response code 503". Ako iko zna kako da otklonim ovo nek mi javi...
Hvala
Pozdrav

Znam jednostno nece na nekim nokijama da radi, ja sam probao drugu da napravim account na nokiji 3100, posto sam ga pozvao pa reko da mi doda malo kredita :D ,i dobijam istu takvu poruku.Takodje sam probao na Nokiji 6020 i takodje nista...:crash:

Poslednja izmena:
I ja sam cuo isto kazu nece na nekim starijim verzijama jave da radi

Ova opcija za chat je super takodje.Medjutim kada idete u chat rooms to se naplacuje dzabe je samo chat sa onima sa liste.Mislim da je to dovoljno.Samo ja imam jedno pitanje.Jel moguce da vise osoba odjednom sa liste ucestvuje u zajednickom chatu?Ili samo sa jednom osobom u istom prozoru je moguc chat?

Ma program je fantastican, koristim ga oko mesec i po dana, u pocetku sam navukao preko 18$ kredita preko invitea :D. MSN opcija je vrlo zgodna, ali telefon (6100) mnogo uspori, i pocne da buguje. Imao sam problema na N3510i i N3100, inace radio je na svim ostalim, LG, Motorola, SE, svi...

delija_sever031 je napisao(la):
Ova opcija za chat je super takodje.Medjutim kada idete u chat rooms to se naplacuje dzabe je samo chat sa onima sa liste.Mislim da je to dovoljno.Samo ja imam jedno pitanje.Jel moguce da vise osoba odjednom sa liste ucestvuje u zajednickom chatu?Ili samo sa jednom osobom u istom prozoru je moguc chat?

Jel zna ko?

Jel postoji neka mogucnost da se promeni password u programu da bude razlicit od oog koji je prijavljen?

Zaista nema opcija na sajtu za promenu sifre, nisam ni obratio paznju na to. Ima samo resend password preko sms na tel.

Promena sifre izgleda nije moguca a ni zatvaranje naloga takodje:(

Izasla je nova verzija programa u kojoj ima par novina,izmedju kojih je i mogucnost promene passworda za koju smo se raspitivali a koju prethodna verzija nije imala

Sa verzije 1.0.1 preslo se na 2.0. Uostalom sam program ce vas obavestiti, ne da connect ako se ne upgraduje. Oseca se da lepse radi :D.

da i deluje mi da se mnogo brze loguje na account.Samo da nam ovo potraje sto duze....

Pozdrav svima, moze li mi neko objasniti kako se to radi sa tim "migom33", da li se preko mobilnog uloguje na njihov sajt ili preko racunara.

Odes na sajt wap.mig33.com na mobilnom preko gprs i skines program koji je velicine 64kb.Program je nesto slicno kao msn.onda ga pokrenes i registrujes se.Takodje moguce je kada si blizu kompa da i sa njega se logujes na svoj account i saljes poruke besplatno.A kada saljes sa moba cena je 10 para.Ostalo je sve pojasnjeno u prethodnim postovima.Javi ako treba pomoc

Bio sam na sajtu preko mobilnog, ali ne vidim gde je opcija za skidanje programa, to jest sta pise da bi se program skinuo, nadam se da me razumes sta hocu da kazem.

Ako ukucas samo wap.mig33.com pojavi se lista od 4-5 linkova i medju njima pise download and install

Mnogo konfuznih postova iz kojih nisam uspeo da izvučem nikakav pametan zaključak?

Da li je taj mig33 poseban klijent, tj. da li zahteva od svih korisnika kojima šalješ poruke da takođe budu na tom programu, ili bilo kome možeš da pošalješ SMS, čak i korisnicima koji nemaju instaliran mig33?

Pitam iz razloga da, ako je u pitanju običan i-m klijent za mob, koji koristi GPRS kao podlogu, onda se ovde buši još jedna rupa na saksiji, pošto i-m klijenti (.java, .wm, .sis...) koji podržavaju ICQ, MSN, Yahoo!, Aol, XMLL postoje već godinama...

Vrh Dno