Šta je novo?

MiFi spravice

Ja otključao prekjuče jedan e5330Bs-2. Probaj neki od ovih kodova, meni je jedan prošao, mislim da je ovaj treći. Ako traži i unlock kode: 44727021

34617908
52345096
42646294
52321002

Imam ovaj huawei iz telenora i zanima me ako promenim one sifre za logovanje preko kompa "admin" "admin", da li ce se i one restartovati kao i sifra za wifi kada se restartuje ovaj mifi uredjaj (preko onog dugmeta sto se nalazi u samom uredjaju ispod poklopca)?
Isto me zanima i za pin kod sim kartice koja je unutra?

Sve radiš preko Huawei HiLink aplikacije. I skidanje pin zaštite i zamene lozinke... Uvek možeš da uradiš fabrički reset da vratiš na staro ako pritisnes taster za to.

Drugari imam huawei telenorov mifi koji sam kupio polovan simfree, ubacio sam telenor karticu napravio profil ko sa sajta telenora, sve podesio i izbacuje ovo...
Connection failed, profile is invalid... Pravio jos par puta novi profil sa parametrima i dalje isto? Sta da radim?

76f41de194ababe8c974fd1d574a647f.jpg

46b074dd42078570a322fb5e552089f3.jpg

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Drugari imam huawei telenorov mifi koji sam kupio polovan simfree, ubacio sam telenor karticu napravio profil ko sa sajta telenora, sve podesio i izbacuje ovo...
Connection failed, profile is invalid... Pravio jos par puta novi profil sa parametrima i dalje isto? Sta da radim?
Iniciraj slanje i primanje conf poruka mreže, da dobiješ ispravan APN, ili ga nađi sam koji je za Telenor pa ga ubaci ručno.

apn internet username telenor password gprs kreiraj manualno i probaj cudi me da nece.
Podrav

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

Zdravo svima,
Nekapreporuka za MIFI ruter prenosni, da je LTE i da ima solidnu baterijsku autonomiju ako je ikako moguce da izdrzi bar 10ak sati koriscenja bez punjenja. Gledao sam Huawei e5573c al baterija mu traje max 4-6sati.

Zdravo svima,
Nekapreporuka za MIFI ruter prenosni, da je LTE i da ima solidnu baterijsku autonomiju ako je ikako moguce da izdrzi bar 10ak sati koriscenja bez punjenja. Gledao sam Huawei e5573c al baterija mu traje max 4-6sati.
netgear ac810s moze da radi i sa powerbanka direktno bez baterije ako je powerbank sa 18w minimum izlazom

Ja kupio ovaj (naravno verziju za EU). Jeste budza ali gura dva dana bez problema :) (jedan ili dva uredjaja normalne upotrebe).

Stabilan je u radu ali ga koristim iskljucivo sa turist Yettel karticom a ona ima krs brzinu (30ak mbps) ...a ne da mi se da probam MTS iz telefona.
Pravi test ce da padne u Grckoj kad krene da se przi sa 4 uredjaja odjednom.

Poslednja izmena:
Nije da nešto pametujem, ali što bi ovaj radio bolje od nekog Android telefona sa aktiviranim hotspotom?

Imali su neki Doggee modeli sa baterijom od 6000mah...

Proslog leta, Galaxy S5 sa dve baterije (2800 mAh) i udri. Ali na nas osmoro jedva izgura plazni dan. Smara to paljenje, dizanje sistema, menjanje baterija, punjenje 2 baterije... kum je posle par dana kupio za svoje karticu i ubacio u svoj iPhone... problem ako nemas bekap uredjaj za hotspot.
Onaj mifi je 20ak evara.

Poslednja izmena:
Hotspot na telefonu i powerbank od 10000mAh zakačen izgura sigurno dan.

Ima li neko iskustva sa ovim i slicnim kinezima:

Počeo sam intenzivnije da koristim ovaj mifi.
1000037862.jpg
Kinez, sa Alija, baterija 6.000mAh.
Puna baterija, u tri dana korišćenja, 33 sata upaljen ruter, vezan telefon i tablet sa recimo 13 sati aktivnog korišćenja (YouTube i EON na tabletu).
Računam, valjda će izdržati jedan plažni dan sa 4, 5 telefona...

Kakve su brzine ?

Nemam pojma za brzine posto sam koristio Yettel turisticki paket i MTEL sa dodatkom za Srbiju, a oni sami nisu neke munje.
Kacio sam ga ranije. EU verzija naravno.

Imam (subjektivan) osecaj da su telefoni sa hotspotom bolja varijanta od mifi rutera (ne mislim na ovaj nego uopste). Prosle godine sam koristio prastari Galaxy S5 sa dve baterije i smara to paljenje telefona, pa hotspota pa menjanje baterija ili kacenje power banka... ovde pritisnem jedno dugme i to je to.

Ah Netgear ac810s mi je pregoreo samo zato sto sam otkacio bateriju dok je bio na punjacu. Ne bi to trebalo tako, nista strasno ni pogresno nije uradjeno, a unisten je. Nema fizicko dugme za factory reset, nema mu spasa.

Gledam sad cena 95 evra mu je naduvana, ja ga kupio za 60 evra u 2021, gde da nadjem evropski model ili neki slican CAT11 MiFi po normalnoj ceni.

Velika mana mu je sto nije hteo da puni bateriju po toplom vremenu, lose je hladjenje reseno. Zato je i doslo do ovoga danas.

Nazad
Vrh Dno