Šta je novo?

!!! Midnight Club 3 !!!

M3

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
690
Evo sad gledam neke opise igara i naidjoh na ovu igru.vidim da je vec izasla za PC i XBox i po fotkama vidim da je dolicno uradjena , a posebno hvale zvuk koji je po meni uz grafiku i fiziku glavna stavka ;)
Dakle kakva je zaista ova igra i dali je zaista bolja od Undergraunda 2 ?I kada naravno izlazi za PC ?
Pozdrav...

Pa šansa da je igra dobra je ista kao i da taj tvoj M3 dođe do 100km/h za manje od 5 sekundi (neračunajući slobodan pad) :p ;)

Poslednja izmena:
Ja se iskreno nadam da je igra dobra ....ali za moj poptis....CLS je to cobra ;)

Ma jok,CLS65 AMG,ima ubrzanje za 4,4 sekunde :d

Nego,stvarno,el ima neko tu igru?I mene zanima :D

Ma arkada neka nevidjena koliko sam video... kazu smori veoma brzo..

:wave: Pa prema informacijama do kojih sam ja dosao definitivno nije bolja od NFSUN 2, ali sasvim korektno odradjeno, mada malo vuce na arkadu sto jes jes...ali muzika je kao sasvim solidna...kazu...

BitrAtE je napisao(la):
Hvala komsija na ispravci greska u pisanju :) Nego sto se tice igre i Underground 2 je cista arkada nemojte to da zaboravite.Nego ko zna , nemoze se citanjem nista zakljuciti kakva je bez kad se proba...ali po fotkama iz igre igra ima mnogo bolju grafiku nego NFS:U2 ;)
Poz...

driver je napisao(la):
Igra je krsh...
Pa naravno da je tebi krch zato sto si ti navikao na Gt serial.Mi koji imamo Pc nemamo sto od voznji igrati osim relly-a koji je vise prekrcio i NFS U 1-2 seriala...Dakle pitam one koji vole ovaj serial (tipa Underground) kakva je igra ?

Toliko postova a niko da odgovori coveku jel' izasao za pc ili nije?

M3 je napisao(la):
Evo sad gledam neke opise igara i naidjoh na ovu igru.vidim da je vec izasla za PC i XBox i po fotkama vidim da je dolicno uradjena , a posebno hvale zvuk koji je po meni uz grafiku i fiziku glavna stavka ;)
Dakle kakva je zaista ova igra i dali je zaista bolja od Undergraunda 2 ?I kada naravno izlazi za PC ?
Pozdrav...

kada izlazi na PC-u ne znam ali sto se tice fizike ne ocekuj nista...

M3 je napisao(la):
Pa naravno da je tebi krch zato sto si ti navikao na Gt serial.Mi koji imamo Pc nemamo sto od voznji igrati osim relly-a koji je vise prekrcio i NFS U 1-2 seriala...Dakle pitam one koji vole ovaj serial (tipa Underground) kakva je igra ?

Pa jel to znachi da cesh da igrash bilo shta ako nema neshto dobro ? :)

Igra je daleko gora i od NFS:U, a dvojka je za tri klase iznad...

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Pa jel to znachi sad da cesh sad da igrash bilo shta ako nema neshto dobro ? :)

potpuno se slazem sa driverom...patience my young padawan lerner...:)

driver je napisao(la):
Pa jel to znachi da cesh da igrash bilo shta ako nema neshto dobro ? :)

E takav komentar volim da cujem , naravno da necu svashta igrati na mojoj makini jer je po meni to cisto gubljenje vremena.Sta da kazem osim..."ponadah se bzv :mad: " ...
Hvala u svakom slucaju .Pozdrav :wave:

MichaelZ je napisao(la):
ako vec koristish engleski , pishe se "learner" ;)

khm...jesi li ti cuo za pojam..."gutanje slova"...e to je ovde slucaj...sigurno znam za rec koja se uci u 3 razredu osnovne tako da nema neke potrebe da me ispravljas...ali ajde...:)

inace jel ima neko od vas kojim slucajem sony 2 emulator...?...

imash ps2 emulator na sve strane, samo je neupotrebljiv ;)

Nazad
Vrh Dno