Šta je novo?

MIDI na sajtu ali stalno.....

BigBoy

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
675
Kako da podesim da mi svira MIDI falj prilikom ulaska na sajt.
Probao sam sa tag-om BGSOUND ali prilikom ucitavanja druge stranice sajta muzika prestaje. Da li se ovo može nekako prevazići???

PozdraV

pa pazite, ima odlichnih sajtova sa muzikom u pozadini....npr sajt koji se meni svidja (a da ima muziku u pozadini) je www.designchapel.com (nema u svim delovima muziku ali ima je ako odete na portfolio sekciju) pa i npr domaci sajt http://www.italian-design-center.co.yu/.

muzika moze biti veoma mocno oruzje da docarate atmosferu i upotpunite utisak ako znate kako da je iskoristite.

Nego recite kako moze ako moze da stalno svira! Ujak navalio, pa sta da radim?! Jedino da kazem da ne moze! Jel moze i kako ili ne pa da zavrsim.

Sajt www.lalika.co.yu

PS: Ima sada neka melodija ali sam je odsvirao onako iz prve treba je malo doraditi, ali ce ta stojati! Znam ni meni se ne svidja da je muzika u pozadini ali uja navalio!

PozdraV

ja mislim da je bolje da ubacish tu muziku kao mp3 format u swf fajl, jer ce tako sigurno biti manje a mocicesh da posetiocu lakshe omogucish da sam regulishe jachinu ili cak da iskljuchi zvuk ako mu to smeta. bolje to nego da zatvori ceo sajt jer mu se melodija ne svidja

Pa napravis FRAME-ovanu stranu, i u jedan frejm 1x1 ubacis BGSOUND tag...

Vrh Dno