Šta je novo?

Hardver Midi kućište

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

dijabola

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2006
Poena
319
Treba mi preporuka za Midi kućište, da zadovoljava bar ove uslove:
  • ATX format matične ploče
  • bar jedno 5.25 ležište
  • Meš napred i dole, sa filterima za vazduh

Ništa mi drugo ne pada na pamet :) Prva dva uslova lako mogu da isfiltriram na domaćim sajtovima, ali niko nema podatke za meš i filtere.

Sudeći prema sajtu proizvođača, LC Power Gaming 984B zadovoljava moje uslove. Ako neko ima nešto protiv, bio bih zahvalan na primedbama, kupiću ga ovih dana.

Lično ne bih kupovao ovo kućište, samo zbog mesta za 5,25-oinčne uređaje.
Ako ti treba za rezač, bolje kupi eksterni i recimo MS Armor V715.
V715 je mnogo modernije, a i bolje kućište u odnosu na tog LC-a.

Fractal Design Focus G

eksterni je skuplji, sporiji i skloniji crkavanju (iz iskustva)
Ali su oba totalno nepotrebna u 2022. godini. Zato više i nema kućišta sa mestima za 5,25-oinčne uređaje.
Inače, imam Transendov eksterni rezač od 2014. Jeste spor, ali i dalje radi. Mada, koliko sam ga koristio, bilo bi čudno da je riknuo.

Hvala vam na predlozima. Fractal Design nisam našao, a MS Armor V715 zaista lepo izgleda - nažalost treba mi 5.25 ležište.

Naručio sam LC Power, nije preterano skupo, videćemo valja li.

Da dodam i prve utiske, LC Power 984B kućište je OK, nije bučno, prostrano je i lepo se "luftira" (dodao sam jedan ventilator pozadi, da izbacuje vazduh). Montaža kablova je mogla da bude i lakša, al' ja sam amater, moguće da sam smotan.

Jedina mana koju sam uočio do sada je - ne mogu (ili ja ne umem) da se isključe plava LED svetla na prednja 2 ventilatora. Noću svetli kao Las Vegas.

Nazad
Vrh Dno