Šta je novo?

microtorrent cuvanje podesavanja

• Začetnik teme Začetnik teme a c a
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

a c a

Uticajan
Učlanjen(a)
04.11.2003
Poena
1,625
Moja oprema  
Laptop
HP 8570p
Mobilni telefon
Realme 8
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Gde microtorrent cuva podesavanja koji mu se trenutno torrenti nalaze u samom programu? U C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\uTorrent\ se nalaze svi moguci torrent fajlovi koje sam ikada skidao (kod mene preko 1000) tako da to nije to. Posto u svakom trenutku imam preko 100 torrenata koji mi cuce u programu sa svim mogucim podesavanjima brzina na svakom, vrlo mi je zamorno kad nesto zglajzne da rucno ubacujem sve torrente.

Jeste, tu cuva. Sva podesavanja. A za torrent fajlove mozes da postavis posebne foldere, tako da ih ne cuva tu!

On tu cuva neku vrstu kes torrent fajlova, jer kad pokusam da obrisem neki koji je trenutno aktivan, vise ga ne prepoznaje u samom programu.
A sad sam video da pored torrent fajlova ima tu jos nekih fajlova, predpostavljam da je to ovo:

e5aadaf791.jpg

znaci, ovih par fajlova, i oni torrent fajlovi koji su aktivni bi trebalo da bude dovoljno za osposobljavanje programa za par sekundi? Posto kad nesto krene naopako radim ghost koji je neki stariji datum, oni mi vraca torrente od tada a ne ove sadasnje (normalno). Ove fajlove sacuvam negde na drugoj particiji i posle ih samo prekopiram i sve bi trebalo da bude OK?

Ja ne znam da li znate, ali utorrent moze skroz da radi u portable varijatni:
uzmete exe
uzmete ini, stavite ih u isti folder...
u taj folder onda idu ipfilter.dat i sve ostalo... tu kesira i torrente itd itd

prilikom reinstalacije ili migracije ili bilo cega iskopirate ceo folder...
najjednostavnije resenje...

meni sve zajedno godinama vec cuci na d:\utorrent... kad reinstaliram sistem (cesto), samo pokrenem utorrent.exe iz tog foldera i sve radi odmah.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno