Šta je novo?

microstar site

Šta je, juriš odgovore za Digital-ovu nagradnu igru.
Nema, pomuči se malo :)

Stvarno su neozbilni:

sta ce im sajt (u Srbiji) kada ne mozes ni da nadjes link...

pa ako ne mozes da nadjes to nije do njih vec do tebe :D a da ti ne bih odao tajnu probaj na zvanicnom sajtu pa odaberi jezik koji ti je najblizi i sam ce te uputiti gde treba :eek:

Amon_Ra je napisao(la):
Chek, pa zar to nije PC Press-ova nigra?

http://www.digitalonline.co.yu/prilog.asp?broj=19&prilog=24

supernova je napisao(la):
Šta je, juriš odgovore za Digital-ovu nagradnu igru.
Nema, pomuči se malo :)

Ako ga to muci neka kaze sta ga zanima...

E a koja su 3 najveca isporucioca maticnih ploca za nasu zemlju? Teska bre ova pitanja u PCPressu :D

Amon_Ra je napisao(la):
E a koja su 3 najveca isporucioca maticnih ploca za nasu zemlju? Teska bre ova pitanja u PCPressu :D

Nije valjda da niko ne zna? Ili ljubomorno cuvate za sebe :D .

Barebone sistem se zove MEGA PC.
Dajte recite koja su to tri najveca isporucioca maticnih ploca.
Koja su pitanja isfurali - ko da sam expert... :rolleyes:

Nisu potpuno ista pitanja u "Digital"-u i "PCPRESS"-u ????

ne nisu. u digitalu su malo kulturnija :D

Amon_Ra je napisao(la):
Barebone sistem se zove MEGA PC.

Dimenzije su: 202(w) x 320(d) x 151(h) :twisted:

Stvarno preteruju.Stvarno sam pogledao na MSI-jevom site-u, Pakomovom i PCPRESS-ovom ali nigde nisam nasao podatak.Koja su tri najveca isporucioca ploca kod nas? Ako neko zna nek javi.

Boris je napisao(la):
Stvarno preteruju.Stvarno sam pogledao na MSI-jevom site-u, Pakomovom i PCPRESS-ovom ali nigde nisam nasao podatak.Koja su tri najveca isporucioca ploca kod nas? Ako neko zna nek javi.

Pazi ima neke logike da ako je Pakom sponzor ove nigre i ako vec znamo da su oni distributeri Asusa, MSIa i Shuttle-a da upravo ove tri firme ujedno i budu najveci isporucioci za nasu zemlju.
To je moja logika, ali mi je cudno da se tu Shuttle nadje...

kakve veze ima sto je tu shuttle, ne pita on koja je najkvalitetniaj nego kaja navise ide.

p.s. one dimenzije gore nisu one koje ja imam, a moje sam nasao na msi site-u, nesto nije u redu :)

cvijovic je napisao(la):
kakve veze ima sto je tu shuttle, ne pita on koja je najkvalitetniaj nego kaja navise ide.

p.s. one dimenzije gore nisu one koje ja imam, a moje sam nasao na msi site-u, nesto nije u redu :)

Pa sto nam ne napises koje ti dimenzije imas? :D :D
Ja sam ove "skinuo" sa www.msi.com.tw, ne verujem da je greska...

Gigabyte, MSI i Asus, po onome sto ja znam, stim sto namerno ignorisem Matsonic, ne bi me cudilo da se i najvise MS-a proda kod nas.

Sad, Pakom nije jedini ni za Asus ni MSI, a GIgabyte ni ne dovlace, pa nisam sigurano da je ovo i odgovor koji oni traze :)

Pozdrav!

Pa preformulisimo ovako, posto je nagradna igra organizovana u promociji MSI-ja, koja su jos dva najveca isporucioca?

I meni se na prvi pogled cini da bi mogli da budu MSI, Asus i Gigabyte. Ali me nebi iznenadilo ni da se tu uglavi neko iz donjeg doma (Matsonic, Shuttle, ECS...). Najbolja fora je sto mi oci ispadose u trazenju informacije na netu. Bas su smislili pitanje.

Kako se zove, nagradna igra u PC-u je ocajna. Pitanja su i glupa i teska, i ne znam stvarno ko ce da odgovori na sve to...
A kao drugo nisu mi jasni ljudi koji ovde postavljaju pitanja, i ocekuju da ce im neko "servirati" odgovor, pa pobogu sto manje nas odgovori tacno, to je veca sansa da se "ubode" neka nagrada....

http://www.pakom.co.yu/qa/odgovor.asp?ident=3754

Nazad
Vrh Dno