Šta je novo?

Microsoft's new box to debut in 2010

Ili govori o retardiranosti tih ljudi.

Poslednja izmena:
Pa u pravu je, evo citat sa stranog foruma, decku je rrod-ovao 360 kada je hteo da igra GTAIV:
And boom, there goes my nice black Elite.
A lovely Sunday morning, a fresh latte in my hand, looking to explore Liberty City.
This one - my fourth Xbox 360. I'm seriously considering giving up.
i dobjia sledeci odgovor:
You are "seriously considering giving up"? On your FOURTH console???
Jesus Christ....
pa opet ovaj prvi:
Got a PS3 this morning to let me play GTA IV through the month it takes to get a 360 repaired in Europe
Eto vidis, tek posle cetvrte rrodovane konzole covek je napisao da je kupio ps3 i da sada igra GTAIV (ali i dalje ne odustaje od xboxa) :D

Meni hvala bogu 360 funkcionishe kako treba idalje. Ako se za god dana desi RROD, oprosticu mu, ali ako se dese 2, popravljam i odmah u oglase i uzimam PS3 pa makar imao para samo za 3 igre godishnje. Nikad nisam razumeo ljude kojima se konstantno kvari konzola a znaju da je svaka falichna da je iznova kupuju, shalju na popravku itd. A citao sam o ljudima kojima je i po 7 puta prsla. Meni je samo zhao sto 360 necu moci da sachuvam i strpam u neku kutiju i da ga "opikam" 5 godina kasnije nostalgije radi kao sto sam radio sa PS2 jer sumnjam da ce da izdrzhi tolko.

Poslednja izmena:
Pa, naravno, da je prodan u vise primeraka kada je godinu dana duze na trzistu(da ne pominjem da su neki ljudi kupovali po primerka-dok je prvi na servisu igra se na drugom :D).

Sve bi to bilo jako fino, čak i smešno, da pojedini samozvani "stručnjaci" i "guru"-i nisu tvrdili po forumima, kako će PS3 u prvoj godini postojanja ne samo da stigne već i prestigne Xbox po prodaji.
Ali koga briga, ekran i tastatura trpe sve, važno je opljunuti, svako malo nazivati druge ljude ludacima i retardima, čim kažu nešto što ne ide niz dlaku almighty Soniju.

Ja sam svoju slao MS-u tri puta na popravku. Posle treceg sam digao ruke i kupio sebi PS3. I dan danas prezadovoljan.

Svakom preporucujem da uzme odmah PS3 i time sacuva zivce!

Bane, dzaba to pises jer xxxander smatra da si troll :d

Bane koliko vidim iz pretrage ti si imao problema sa drajvom koji si flesovao, da nije mozda bio problem u firmwareu koji si mu stavljao ili u nestrucnom flesovanju? A i ako si svesno krsio garanciju oni su ti popravljali konzolu - lepo sa njihove strane. btw iz ovoga http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1208056&postcount=214 vidim da si jednom slao konzolu na popravku bez veze jer ti je problem bio u Oblivion disku
Eto dovoljno je 3 minuta uloziti u ispitivanje problematike pa da se dokaze moja tvrdnja - gotovo sve horor price o Xbox-u su na jedan ili drugi nacin netacne ili debelo preuvelicane.

Poslednja izmena:
Vrh Dno