Šta je novo?

Microsoft Zune

iMilan

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2006
Poena
375
Da li ga uopste ima u Srbiji,i kolika je kod nas cena.Po nekim online prodavnicama ima ga za oko 250$ sto je oko 185e...
Ne planiram da ga kupim,ali samo zelim da cujem kolika je cena :wave:

Izgleda da nije se pojavio,pa pored toliko tekstova i nekih koji poseduju Zune mislio sam da se pojavio i u Evropi.Ali vidim da tek treba da se pojavi...

kada se bude pojavio kod nas, bice skoro duplo skuplji nego u USA, slicno kao sto je situacija sa apple robom...

Zasto bi bilo duplo skuplje? Ako ga neki distributer i uveze, neće koštati više od 200-ak evra.

e kamo srece da kosta ~200e!!! iz tvojeg posta u Bozje usi :)

A sta ce ti Zune pored zivog iPoda? :)

Pa dobro,stvarno kad dodje bice vrlo teska bitka iPod vs Zune,ne znam danas sam bas odgledao tonu videa na youtube i stvarno me je iznenadio(Zune :) ) Opet ne moze niko da sudi koji je bolji jer niko do sad nije probao Zune ;)
Razmisljao sam uzeti iPod ali sam odustao bio,ali sad mi se Zune bas svideo(iako je m$ prozivod)

A sta ce ti Zune pored zivog iPoda? :)

I mene zanima? Da bi imao nešto uglasto, ružno, kao sa buvljaka, što izgleda kao bilo koji od milion i trista hiljada PMP plejera dalekoistočnih kompanijica koji se mogu videti na mini štandovima na CeBIT-u.

Pa dobro,stvarno kad dodje bice vrlo teska bitka iPod vs Zune,ne znam danas sam bas odgledao tonu videa na youtube i stvarno me je iznenadio(Zune :) ) Opet ne moze niko da sudi koji je bolji jer niko do sad nije probao Zune ;)
Razmisljao sam uzeti iPod ali sam odustao bio,ali sad mi se Zune bas svideo(iako je m$ prozivod)

Kakava borba? Pa, Zune je vec propao (po netu ga daju uz discount i pokusavaju da se ratosiljaju zaliha koje niko nece da kupi) i ovakav kakav je sada nece se vise ni prodavati, vec ce, ako ne odustanu od tog trzista, izbaciti nove, poboljsane, modele. Ljudi ne kapiraju da nije stvar u samoj napravici, nego je za uspeh na trzistu potreban ceo ekosistem koji ce da je isprati(MS to, naravno, kapira, ali nije lako napraviti sve to, jer ne zavisi u celosti samo od njih)... Meni nije jasno kojom logikom ocekujete da MS napravi nesto dobro, kada do sada nista nije napravio kako treba :)

Apple je pre par dana objavio da je prodao 100 miliona iPod-ova, a Zune se nije prodao ni u milion primeraka, tj. daleko od milion...

Poslednja izmena:
Haha,a sta bi tek rekao Bill Gates za Apple :) :D Ne branim ni jednog ni drugog,ali ovo je normalna prica Steve Jobs-a,ko kad bi pitao nekog vaterenog navijaca zvezde sta misli o partizanu :D

Kazes Zune je propao,ali zasto ga neki i dalje kupuju ??
Nekom vise odgovara Zune jer ima vec ekran,mozda mu se svidja i meni i ceo softver Zune pa ga je zato uzeo.Najveca bitka je naravno u Americi,ali verujem da vise ljudi uzima iPod ali ipak nekom se ne svidja iPod i misli da je vrlo losa spravica.
Verujem i znam da iPod toliko vodi,i da drzi veliki % trzista mp3/mp4 playera,ali iPod nije ni toliko jeftin,nekom treba mozda neki player koji kosta 30e,dok je kod nas iPod nano oko 200e,a u Americi oko 120e.Verujem da mnogo njih uzima iPod samo zato sto je to vec postao neki trend,a da ga pre toga nisu ni probali,a ko je probao video je kako je mocan :)
Ali opet ne mozemo da nista govorim jer Zune nismo probali.

Zasto bi bilo duplo skuplje? Ako ga neki distributer i uveze, neće koštati više od 200-ak evra.

??? kakvo je to pitanje? pa cekaj, ako jedan ipod od 80gb u americi moze da se nadje za 245(najniza cena koju sam uspeo da nadjem), a ovde isti takav kosta 450 evra, zar to nije skoro duplo skuplje i zar to nije nesto sto moze da se ocekuje za bilo koji media player malo jaceg proizvodjaca? recimo, ja sam svoj ipod shuffle 2nd gen preko sestre u americi platio 60 evra, a ovde je 100 evra. dakle, opet skoro duplo veca cena... prosto i jednostavno...

Dizem temu iz mrtvih, ali me zanima da li se Zune plejeri nekako mogu kupiti u Beogradu? Da li su uopste dostupni nasem podrucju?

Ja nisam video nigde... Mislim da ce tako biti i sa ZuneHD...

Ako neko prodaje zune plejere neka mi posalje poruku na pm (naravno koja je cena, koji model itd)...

Vrh Dno