Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dobro razmisli pre nego je kupis. Ja sam pre par godina dobio na poklon wireless Microsoft komplet.Garancija godinu dana. Ne prodje malo vremena posle isteka garancije, crkne mi mis... :crash: Kupih Logitech-a posle.
Ovo su skupe stvari i garancija bi trebala da bude duza... Pogledaj Logitech npr. Visegodisnja garancija a cene ne verujem da su vece ili mnogo vece od Microsoft-a.
I meni se isto desilo sa Misrosoftom. Riknula mi tastatura za 5 meseci. Onda kupih Logitecha. Pa jos jednog. Jedan mi radi vec 3 godine bez problema, a tastatura na kojoj sad kucam radi oko 10 meseci bez ikakvih gluposti. Model je De Luxe Coedless DesktopY-RK56, tastatura i mis, kupljeni u Munchenu prosle godine za 49,95 EUR (tastatura i bezicni opticki mis).
Ja imam slicnu samo natural varijanta prezadovolajn sam imas u knez mihajlovoj mislim da su to extreme prodavnice kod cesme a druga kod engleskog kulturnog centra cena bi trebala da je manje od 70e doduse jos nisam video dali ce im baterije trajati onoliko koliko reklamiraju tj 6 meseci ove traju vec 2
Cena im je oko 55€
ja moju imam duze od godinu dana (godinu i 3-4 meseca) i radi perfektno,
inace comtrade bi trebao da ih ima (tc staklenac, trg republike), a takodje i pin comp.