Šta je novo?

MicroSoft Visio 2002

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
745
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board & NZXT 3" V2 AP-SPKW2-EU
PSU
SEASONIC Core GX-850
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
Samsung 32'' Odyssey Neo G8
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & MCHOSE GX87
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li neko ima dotichni program, hitno mi treba, doneo bih disk da mi se nareze, jer nijedan CD klub nema (ili nece da "pozajmi")?

Shifra: Pomoc-Hitno!

Hvala unapred i poz':wave;

Ako ti odgovara, ja cu ti narezati na sony 32x (kupio sam ih bez kutija) , a ti mi donesi prazan koji hoces (kutija ti ostaje da stavis narezan sony u nju). Cisto da skratimo vreme (a tako mi je i najzgodnije).

Nalazenje sutra od 15-18h (pa kad ti odgovara) kod bioskopa Vozdovac. Javi ovde da preciziramo

DS9 je napisao(la):
Ako ti odgovara, ja cu ti narezati na sony 32x (kupio sam ih bez kutija) , a ti mi donesi prazan koji hoces (kutija ti ostaje da stavis narezan sony u nju). Cisto da skratimo vreme (a tako mi je i najzgodnije).

Nalazenje sutra od 15-18h (pa kad ti odgovara) kod bioskopa Vozdovac. Javi ovde da preciziramo

Izvini, nisam mogao ranije da odgovorim. Da ne bih bilo "drndanja" da ti donesem disk (da li je no name ili smartbuy) najbolje je da ti dam 50dinara i reshimo stvar(ako nije problem). I da transakciju obavimo za vikend (kad god tebi odgovara i gde god tebi odgovara), jer mi je bash frka za taj program, a.....

Hvala!

poz' :wave;

ok

Mislio sam da eventualno kupujes sebi prazne cdr-ove (za svoja snimanja), pa ako ti neki ostaje, da doneses meni (volim da imam razlicite diskove u torbicama u kojima ih drzim). Bez obzira da li je no name. Ako imas ponesi. Ako nemas - nemoj da kupujes.

Transakciju obavljamo npr. u subotu u 14h kod ulaza Vardar kafane (ugao Vojvode Stepe i Dukljaninove) . Nema sanse da me omasis, nizi mrsaviji tip, i bicu tacno na ulazu u bastu vardara.

E sad ovaj visio2002 koji ja imam (a kupljen je kod skc-a) je ocigledno kopirao neki "shuster",jer je volume label tog diska NEW. Osim toga, nema drugih problema, na cd je zauzeto 290MB. Bice ti kopiran na 16x u neru (citac/rezac taec w540e), a medij je "noname" Sony 32x (gornja strana ko ogledalo, data strana zelenkasta-cijanin)

Dogovoreno!

Hvala!

Radi dobro i lepo, kopija je sasvim OK!

poz':wave;

Nazad
Vrh Dno