Šta je novo?

Microsoft se "otvorio"

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa sad kad imaju dobru bazu reci (index), mogli bi lako da prevedu i Office, samo ako im se hoce.

blue je napisao(la):
Pa sad kad imaju dobru bazu reci (index), mogli bi lako da prevedu i Office, samo ako im se hoce.
ziva istina

Office XP neće biti preveden na srpski, ali sledeća verzija (2003?) koja bi trebala da se pojavi valjda na jesen, hoće. Ja sam prilično zadovoljan ovim prevodom XP-a, ima tu dosta propusta ali ko nije probao makar jedan program da prevede sigurno ne shvata koliko je to obiman posao.

A najnoviji, sa XP-om usklađeni prevod Opere 7.11 možete preuzeti sa Operinog srpskog foruma (jeste, dobili smo svoj Opera forum, i to ćirilični 🙂 ):

http://my.opera.com/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=71

e, mikis, hvala za ovaj linAk - treba mi da uporedim moj prevod MyIE2, jer mnoge reci nisam bio siguran kako da prevedem... a, povremeno i koristim Operu 7, pa neka i ona bude na srpskom 🙂

nego, forum je samo delimicno cirilicni, pa onda to izgleda jos gore (k'o WebParlament): malo latinica, malo cirilica... (odvratno!)

Ajde nek ljudi skupe listu programa na naš jezik. Ima li neki osim Open Office-a ko svet i barem delimično da deluje profesionalno.

pa lepo je to samo.... nepotpuno :cuss:

bar da su helpove preveli :rtfm: :boom:

Nazad
Vrh Dno