Da malo probudim temu i dobijem pomoc oko problema u vezi Outlook 2010...
Ovih dana sam se akao sa w7 i w8 iz nekog razloga, igrao sam se sa instaliranjem svezeg OS posle visegodisnjeg uspesnog neinstaliranja novog OS na mome kompu (sto bi mogao opet da ucinim al' mi zao ove friske instalacije pa necu da se vracam na staru, poraslu dobrano ali sacuvanu u backap-u) i ubacio sam Office 2010 umesto 2007 koji je bilo na starom sistemu...
Imam izvezene kontakte iz Outlook 2007 sacuvane u obliku txt, csv, xls, mdb fajlova i "iscupan" (iskopiran) citav contakt folder od Outlook 2007...
Uvezao sam ove adresare u Outlook 2010 i poredali su se lepo u contakt-ima sa izuzetkom ona dole dva, Ale******s Gr****s i V***** D********.
Oni su se uvek nekako nasli dole, izdvojeni, sami...
Ne mogu i ne znam kako da ih prebacim gore medju ovih 69 adresa, da se lepo sloze po abecedi da ih ne trazim dole kad zatrebaju.
Jednostavno mi ovo nije nikako jasno, a nema sta nisam sam pokusao.
Kad pravim novi nalog ne stavi ga gore medju sve one vec postojece, vec ga pravi dole ispod a zasebno od ova dva izdvojena...
Ova dva izdvojena (prava) kontakta sto su dole jedini imaju upisano ime kompanije ali ima gore jos nekih kontakata sa telefonom, titulom i oni se nisu separirali kojekude.
Da ih Outlook slaze po upisanoj firmi kao poslovne stavio bi valjda ta dva izdvojena zajedno a ne bi ih Razddvajao...
Najmrskije mi je sto nikako ne mogu da ih prebacim, ajde barem kad bi mogao napraviti novi nalog i staviti ga medju one gore ali ne da mi ni to, svi novi su opet izdvojeni...
Kad otvorim novi email da pisem poruku i kliknem na dugme "To", kada pokaze adresar onda su ova dva izdvojena i cak i oni experimenta radi pravljeni, lepo slozeni u adresaru i ne izdvajaju se...
Ko zna sta je uzrok ovome "neprihvatljivom" slaganju kontakata i kako da se ispravi, sredi, promeni?
Kako da dopisujem nove kontakte zajedno sa onim gore starim i da svi budu zajedno a ne ovako izdvojeni...?