Ako išta treba kupiti od tih servisa deljenih, onda je to najviše Office 365. Kako zbog Word, Excel, Powerpoint, tako i zbog 1TB OneDrive prostora na godinu dana. Izađe manje od 1500 rsd po "family" članu. A svi su nezavisni. I svi mogu na po 5 devices.Razmišljam da kupim Office 365. Najviše zbog Excel-a i potrebe da mogu i sa tableta i sa telefona i sa latopa da ga koristim. U svim free verzijama i alternativama nešto nedostaje. Vidim da ni office 365 za wev i desktop office 365 nisu isti - web verzija je osiromašena. Ne kažem da sam neki prezahtevan korisnik, ali mi je bitno da npr. mogu i u web verziji da generišm pdf od excel filea koji napravim i da imam mogućnost da u web verziji excela imam header i footer kako bi izlazni file bio u nekoj standarnoj formi na memorandumu. Google Sheets npr. to ne može. Da li neko ko ima excel iz office 365 može da mi potvrdi da li to ima u web verziji?
Ali tu si vezan za jedan uređaj...Ili to ili klasika Microsoft Office 2021 Pro Plus za 1-2€![]()
Drugaru u Austriji koleginica podesila da mu skida mjesečno nekih 4-5€ za Office kako bi mu ona radila fakture za firmu. Pukla kolegijalnost pa hoće da odjavi pretplatu jer za ono što njemu treba dovoljan je i LibreOffice.
Elem on nema pojma kako je ona njega prijavila i preko koje email adrese. Pokušali smo preko dve koje koristi ali jedna nije registrovana na MS, a na drugoj na koju se ulogovao nema nijednu pretplatu ni na koji MS proizvod.
Ima li načina da odjavi plaćanje preko banke ili MS podrške, a da ne mora da kontaktira koleginicu koja se, po njegovim riječima, zainatila pa ga izbjegava?
Nije sigurno jer je nakon toga istom karticom placen netflix i google cloud produzen , tako da ...Proveri sa bankom da nije blokirala plaćanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari