Šta je novo?

Microsoft Natural Ergo 4000

Rossi

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
650
Gde kupiti ali da se zna pouzdano?

Zvao par firmi koje se oglashavaju da imaju, onaj ETRON me vec danima zavlaci da im stize, samo shto nije i slicno...

Dakle, bilo koja kombinacija me zanima da dobijem tastaturu, novu naravno...

:wave:

Ja sam prošli put morao preko jedne novosadske maloprodaje da naručim od uvoznika, jer je nije bilo na stanju nigde u Srbiji. Čekao sam oko mesec dana isporuku. Nađi neku prodavnicu u kojoj te neće lagati o stanju i reći ti u kom roku realno mogu preko uvoznika da je nabave.

Izgleda da niko nije voljan da mi izadje u susret, svi su uzeli broj telefona i naravno - ne javljaju se ... Shteta...

Kupio sam tu tastaturu (i miša) preko MicroSystems, doduše pre godinu i po. Proverili su da li ima kod dobavljača na lageru, javili odmah da ima i ja otišao sutradan... Ako ti se ne javljaju verovatno nema kod dobavljača, pa prodavci čekaju odgovor.

JA sam je vidjao u NS-u u pakomu.... proveri tamo...

probaj i u ETRON i u MICROSYSTEMS

Poslednja izmena:
Ja sam kupio dve u Imtelu doduše poslednju pre godinu ipo.

Pakom zvao malopre - nema. Microsystems takodje nema, imali su pre 15-ak dana ali se rasprodalo. Etron mi se i dalje ne javlja. Imtel ne znam da li postoji jos?

Bila dva komada u imteligence, sad ima jedan :)

sve ove firme sam zvao i nemaju,
ako neko ima info gde ima da se kupi u beogradu ergonomska tastatura neka javi

U imteligence je bilo, kaze da ima kod dobavljaca tj uvoznika a to je Direct Link. E sad da li se neshto promenilo za mesec dana ne znam. Inace je bila 4000 din.

:wave:

Nazad
Vrh Dno