http://www.crunchgear.com/2009/10/05/microsofts-insane-new-multi-touch-mice-demoed-on-video/
Da odmah izdaju onaj "Cap Mouse" ja bih ga kupio.
Da odmah izdaju onaj "Cap Mouse" ja bih ga kupio.
Nisu ni MS misevi neki bog zna kakav kvalitet. Jednom sam imao MS misa (medju prvim optickim) koji je pomerao pointer za po 4 pixela. Nikako nisam mogao da nabodem ivicu prozora pa da ga povecam.
Iscupao sam taj MS mis, bocnuo Logitech i gle cuda, radi kako treba. Naravno ne mislim da su svi MS misevi katastrofa, ali ja ih ne bih kupio.
Sta nas uskoro ceka... da MS pocne da proizvodi PC-e?
Microsoft software mozete da pljujete koliko hocete ali periferije su jedino sto su radili kako treba. Misevi, tastarure i joypadi su oduvek bili na nivou. Ja sam takodje koristio te prve MS opticke miseve i nikada nisam imao problema cak delim misljenje da su neki od najbolje napravljenih miseva tj. ne kvare se. Vas dvojica ste isuvise biased da bi raspravljali na ovu temu (pogotovo Apple Warrior).
@illiron - nisam video zuen ali molim te reci mi sta je to toliko SPEKTAKULARNO ? i naravno, reci mi da li si video iPhone pre toga i sta mislis o njemu 😉
ja niti volim, niti branim Apple miševe
MS hardware je uvek bio odlican (sem Zune-a koji je krs neopevani). Ja licno preferiram njihove periferije (tastature i miseve) u odnosu na druge proizvodjace jer su mi uvek savrseno odgovarali i savrseno radili. Sa druge strane, Apple misevi su blagi uzas. Onaj sapun ne znam ko je smislio ali mu treba orden za najgluplji uredjaj ikad napravljen. Meni se ruka na njemu ukoci za pola sata, jako je neprecizan a ona kuglica je uzas zivi. A tek kad se zaprlja... pa ne moze je ni pola Apple inzinjera ocistiti. Sve u svemu - totalno ****** od misa. Tastature su im ok, vise su fensi nego sto su ugodne za rad ali su pre svega jako kvalitetne (i preterano skupe).
Cap mouse je zanimljiv koncept (u stvari to vise nije koncept cim su ga matrijalizovali) i verujem da bi u mnogome mogao da olaksa svakodnevne akcije onima koji racunar koriste u kucne svrhe. Za gaming vec nisam siguran 🙂
:laugh:😀
Ja mislim da ti branis sve sto ima natpis Apple, pa neka je i Apple toalet papir opet bi po tebi bio najbolji jer bi navodno najbolje prijanjao uz :smackbum: . 😀😀
+1, osim za Xbox360...😛
btw neka Microsoft nastavi da se bavi hardware-om - 1% od onoga sto Apple nudi danas.
njihov problem je, što i sami znaju, ne mogu više da uvaljuju krsh software pa traže svoje mesto u hardware biznisu...
Da budem iskren ni novi iMac-i se ništa manje ne kvare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari