640 snima u full hd ,i ima bolju zadnju kameru ,bas sam skoro uporedjivao sa drugarom ,slikao sam flasu pepsija ,i kad se zumira na 640 se i dalje vide slova dok je kod l650 sve mutno.E sad l650 ima amoled,prednju kameru od 5 mpx i mnogo je lepsi .Dal se 650 razlikuje samo po amoled ekranu i kućištu od 640?
Sent from mTalk
Zar amoled ne trosi manje struje ,tako da mu dodje na isto ,plus 650 ima noviji procesor koji takodje manje trosi640 ima jaču bateriju, mada obožavam AMOLED ekran, ali za sad nije vredno menjanja.
Sent from mTalk
Nikakvi BackGround procesi...
U pitanju je bio NFC koji je ostao na Always On pa drndao do besvesti. Sada baterija izgura ladno 2 dana (kod žene).
Poručio i ja za sebe 1nu L650 Telenorku. Danas stiže. Zarad dugovanja EURića moja predivna L950DS je morala da potraži novog vlasnika (@alfaunits)...
[BIĆE DANA ZA MEGDANA!]
Nikakvi BackGround procesi...
U pitanju je bio NFC koji je ostao na Always On pa drndao do besvesti. Sada baterija izgura ladno 2 dana (kod žene).
Ja sam uključio na njenom i mom telefonu NFC da prenesem nešto ali sam zaboravio da kod nje iskljućim nego je ostalo non stop aktivnoSta ti je to NFC? Da je i ja iskljucim pa da i meni baterija traje dva dana kao pre ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari