To ti je neki virus
Ljudi,koju navigaciju koristite na win 10....mislim koja je najbolja,posto sada vise ne radi here drive na win 10...
Maps radi sasvim korektno, barem meni.Ljudi,koju navigaciju koristite na win 10....mislim koja je najbolja,posto sada vise ne radi here drive na win 10...
Maps radi sasvim korektno, barem meni.
Poslato preko mTalk
Da,radi ali nije to navigacija,to su samo mape...i putokazi...ako me razumes...![]()
Navigacija prijatelju.
Sent from mTalk
Pa zar nije kada kliknes na pokreni navigaciju u maps on te prebaci na here drive...a na maps samo mozes da vidis putanju i mapu...
Meni na poslednjem stabilnom bildu radi i fm radio i here navigacija, al mi zato ne radi hdr mod u windows cam app.
Pa zar nije kada kliknes na pokreni navigaciju u maps on te prebaci na here drive...a na maps samo mozes da vidis putanju i mapu...
Prebacujes na telefon-tonovi zvona.
Mene zanima da li neko ovde zna sta se desava sa aplikacijom Telenor Banke za wp? Posto mi treba za funkcionisanje
Neće pomoći Hard reset!!!
Juče sam HR ženinu L535 i kod nje ne mogu da isključim vibraciju softverskih tastera... Takođe su u Store-u zaglavile 3 aplikacije: Equaliser, Rate your device i Lumia creative studio
Za sada Touch pod opcija u meniju ne postoj a nigde nema ni Double Tap To Wake opcije![]()
![]()
Sent from mTalk @ L640 LTE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari