Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

Vratio sam se na 8.1 preko Windows Recovery Tool. Sada ide upravo instalacija na Win 10 preko Update advisora. Verovatno će biti prvo build na 10586.107, e sada kako ići na 10586.218?

Ponudiće ti update na .218 kada proveriš postoji li ažuriranje za tvoj telefon.

Poslato preko mTalk

Prvo neka fon odradi kompletan apdejt (aplikacije, store i ostala s.anja) pa preko Settings->Update & Security->Phone Update. Sve regularno odradiš.
Samo ga, prvo, pusti da se kompletno apdejtuje kada bude na .107!!!

Sve sam obavio kako treba, sada je na .218. Besprekorno radi, hvala na savetima :D

Ljudi,koju navigaciju koristite na win 10....mislim koja je najbolja,posto sada vise ne radi here drive na win 10...

Da li neko zna rešenje za ovo... Instalirao sam Dungeon Hunter 5, i prijavio sam se preko Xbox naloga (nešto kao Google play games na Androidu). Slučajno sam kliknu na next i potvrdio ime Amed u igri. Ja sada hoću da se isto prijavim na Xbox games ali da resetujem igru i da upišem svoje ime. Kada je ovako instaliram, uloguje se kao Amed i nastavi gde sam stao. Ja hoću ispotka ali ne znam kako...

Meni na poslednjem stabilnom bildu radi i fm radio i here navigacija, al mi zato ne radi hdr mod u windows cam app.

Zaboravih,gde kopiram ringtonove sa kompa na fon ? Na SD karticu ili na fon ? ...i gde tacno ?

Pa zar nije kada kliknes na pokreni navigaciju u maps on te prebaci na here drive...a na maps samo mozes da vidis putanju i mapu...

Windows Maps objedinjuju mape i navigaciju. Ako ti treba navigacija ideš na hamburger meni pa na Directions.

Prebacujes na telefon-tonovi zvona.

Imaš Majkrosoftovu Ringtone Maker (https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhvdm) aplikaciju sa kojom lako možeš da postaviš melodije zvona bez obzira gde se pesma nalazi i da biraš početak i kraj melodije.

Poslednja izmena:
Ljudi pomagajte...vratih se ja na win 10,ubedili ste me....ali imam problem,nemam opciju da iskljucim vibraciju na navigacioni mene...ono za nazad(strelica).azuriralo se sve lepo i opet nema....ne mogu da iskljucim a nervira me to...

To ti je u Settings - Extras - Touch. Ako nemaš Touch probaj par puta Check update u Store. Ako ni to ne pomogne potraži Touch preko aplikacije Sysapp pusher, valjda se tako zvaše.

Sent from mTalk

hvala brate....odmah cu pokusati,na check sttore nece,evo instaliram aplikaciju pa cu videti kako to ide...

Ovo sa Touch, Glance i Equilazer je baš iritirajuće. Ranije me je više zezalo kad sam radio hard reset. Sada uglavnom ne. Kada odradim HR, isključim autoupdate aplikacija, nadogradim prvo Store na najnoviju verziju, ponovo proverim update i onda nadogradim aplikacije. Zatim ponovo proverim update i nadogradim preostale aplikacije.
Nadam se da će ove opcije integrisati u OS kada izađe Redstone da se više ne zezamo sa tim.

Edit: Ja sam tako zaglavio sa Glance pre dva meseca. Nisam hteo da čekam neko drugo rešenje pa sam ponovo odradio HR. Šta ćeš bilo mi dosadno tog dana pa da ubijem vreme.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
aA mislis da ce pomoci hard restart u vezi ovog...jeste da me mrzi ali da znam da bih pomoglo uradio bih...mada sam radio jednom kada sam ga instalirao...

za otiske samo krpica za naocare suva skida ko blesava to znam jer imam 2 wp na 1 imam i foliju koja pomaze srecom al za ovaj sto sam pre par dana uzeo nemam pa skidam sa krpicom suvom obrisem i nema sanse da bude otisaka
pozdrav

Neće pomoći Hard reset!!!
Juče sam HR ženinu L535 i kod nje ne mogu da isključim vibraciju softverskih tastera... Takođe su u Store-u zaglavile 3 aplikacije: Equaliser, Rate your device i Lumia creative studio :(
Za sada Touch pod opcija u meniju ne postoj a nigde nema ni Double Tap To Wake opcije :( :( :(

Sent from mTalk @ L640 LTE

Neće pomoći Hard reset!!!
Juče sam HR ženinu L535 i kod nje ne mogu da isključim vibraciju softverskih tastera... Takođe su u Store-u zaglavile 3 aplikacije: Equaliser, Rate your device i Lumia creative studio :(
Za sada Touch pod opcija u meniju ne postoj a nigde nema ni Double Tap To Wake opcije :( :( :(

Sent from mTalk @ L640 LTE

Ove aplikacije što su ti zaglavljenje prebaci na internu memoriju telefona i krenuće update-ovanje.
A evo malo u vezi ovih opcija koje vam fale:
KLIK

Strpite se do Redstone nadogradnje, evo već sad su kod mene integrisane aplikacije Glance Screen, Touch, uskoro integrišu i ostale.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno