Imas PPPa to, ima par prodavaca u Beogradu ali daju usmenu garanciju, videcu da ih obidjem ovih dana i da kupim ako mi odgovara.
Razmisljam da pazarim 640 lte ili ds ali jos uvek sam na androidu i nikad nisam probao win phone. Dvoumim se izmedju 640 ili (Moto g2 koji je tesko naci u Srb). Par stvari me zanima- kakva je baterija? ( u poredjenju sa-Trenutno koristim lg l70 i pre 20 sati je skinut sa punjaca,ima 5 sati on screen uz wifi i ostalo mu je 39%)
Koji su najbolji i najpouzdaniji browseri za win phone?
Ovi koji su presli sa androida na 640 - koje apps vam fale najvise( a imali ste ih na andr)?
Razmisljam da pazarim 640 lte ili ds ali jos uvek sam na androidu i nikad nisam probao win phone. Dvoumim se izmedju 640 ili (Moto g2 koji je tesko naci u Srb). Par stvari me zanima- kakva je baterija? ( u poredjenju sa-Trenutno koristim lg l70 i pre 20 sati je skinut sa punjaca,ima 5 sati on screen uz wifi i ostalo mu je 39%)
Koji su najbolji i najpouzdaniji browseri za win phone?
Ovi koji su presli sa androida na 640 - koje apps vam fale najvise( a imali ste ih na andr)?
Fale aplikacije, + i ovo što ima radi i izgleda lošije od konkurencije.
Primer, B92 em izgleda očajno, em neće da pušta klipove.
Ne znam gde bih još mogao da stavim ovu vest (a ne znam ni da li je stavljena)
Ovako bi trebalo da izgledaju naredne Lumije (najverovatnije idu 750 i 850):
http://www.nokiapoweruser.com/lumia-550-lumia-650-lumia-750-specifications-leaked/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari