Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

Misliš da odeš tamo i da rezervišeš, tj. poručiš da ti stigne za koji dan u poslovnicu, pa da preuzmeš uz odgovarajući paket i ugovor?
Ili misliš da poručiš brzom poštom na kućnu adresu?
Ono prvo je moguće...tako su i meni rekli, ako hoću da sačekam koji dan i poručiće mi....
Ovo drugo je malo verovatno...čak mislim da je neostvarivo.

Mislio sam na ovo prvo.

Heh..nema ljutne...ali malo je bilo zbunjujuće pitanje.

Naravno da može...jedino treba da se vidi koliko se čeka na telefon. Meni su rekli za 640ds da je period od nekih 10-tak dana pošto je velika potražnja...

Ko kaze da sam se naljutio ;-)

Brutalan telefon, velika potraznja... ;)

Da vidite kako moj samo izaziva pozornost na faksu danas, nakon sto sam mu nabacio narandzasti back cover... :D

A jeste, kao da je spejs šatl a ne budžetna Nokija.

Nego daj neku sliku opali, da vidimo.

Telefona, ili telefonom?

A nisam mislio globalno brutalan, nego spram cene.

Ma ok je mob, i ja ga merkam (ali ću verovatno zbog bolje kamere uzeti 735)
zato pliz opali neku sliku telefonom :D .

Ok, sad je noc, pa nema smisla, prepodne cu cepiti jednu sa OneShot aplikacijom, a drugu sa Lumia Camera app-om, pa poredite... :)

Zna li ko gde se mogu nabaviti ti back coveri u boji da zamenim ovaj crni da sljasti malo? :) :)

Na KP sajtu.
Prodavci telefona prodaju i poleđine u raznim bojama.

Imaš kod ovog lika ja i par drugara smo uzimali od njega za 735 i 830 a vidim da ima za sve lumie, proveren je što se kaže :D :D :D Mislim original su mu još ga zapakuje kao da je bomba unutra pa ti treba pola sata dok otpakuješ... Ja sam lično uzeo zeleni za svoj model telefona i meni je to najlepša boja, drugarica hoće da kupi 640 ali zali se što ne postoji za nju zeleni poklopac... što me malo čudi al' ajde... Bilo bi super kada bi postojao i crveni i žuti za sve modele ali nema ....

https://www.kupujemprodajem.com/Lum...Nokia-Microsoft-23367034-oglas.htm?filter_id=

Pre neki dan videh baš narandžasti 640 u banci kod jedne cure... izgleda moćno... a tačno se prepoznaju lumie - izgleda da su se ljudi navukli pa počeli masovno da ih kupuju...

prodadoh danas note3 i kupih 640 xl, prezadovoljan, uradio bih isto to opet bez razmisljanja : )

je l neko video mozda onaj official microsoft cover za 640xl kod nas?

Ili to, ili Pro Mobi servis. Cene su prakticno iste. Uzeh u servisu plavi i narandzasti, sad menjam kao klinac svaki drugi dan. :D

Inace, za razliku od originalnog, crnog, koji dodje uz telefon, ova dva uzeta maalkice krckaju u gornjim uglovima, doduse samo na pritisak. Cisto da se zna, nije strasno i ne iritira, ali mozda bi nekome smetalo.

dakle nisu originalna ledja?
ja ne trazim ledja, vec onaj cover na preklop, bas microsoftov, kao sa attachmenta CC-3089---Lumia-640---case---2x1-jpg.jpg

Na koju foru toliki prodavci ne uspevaju da nabave 640 xl? Zapelo kod jedinog uvoznika?

Jesu jesu, pa u ovlascenom servisu uzeta, sa onim folijicama i zastitama... Pazi, sad ce verovatno mnogi da pomisle da je to ne znam kakvo skriputanje, ali nije, javlja se tek na namerni pritisak u odredjenim tackama. Ali, pomislio sam da i to mozda valja preneti...

Ja ih video na ebay. Razmisljam o ovoj lumii, pa ako uleti, ovo cu sigurno naruciti.

Koliko mocno ovo izgleda, stvarno ima da me natera da obnovim ugovor 9 meseci ranije i da uzmem lumiju

Ovaj XL model je stvarno super telefon samo da nije tako veliki :-/ Meni je i ova moja 735 malcice velika...

Jutros sam dobio apdejt na 640XL.
Ovo je drugi apdejt otkako sam uzeo telefon.

Microsoft Lumia 640 DS na MTS sajtu... doduse kao Nokia i sa malo ozbiljnijom greskom pri opisu...
Izgleda da su zeznuli opis i zakacili detalje za Nokia 630...

Poslednja izmena:
Ja mislim da namerno prave te greske :) 99% ljudi i dalje pamti Nokiu kao proizvodjaca telefona a ne Microsoft ...

Na webshopu je dobar opis.

Nazad
Vrh Dno