Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

Pardon lapsus je bio. Mislio sam da je isto hd kao na note 2 koji je bio vrh pre 2 godine a sad se ljudi bune sto budzet tel nije fhd. A problema ja nemam samo iznosim svoje misljenje. Ako ti imas neki oroblem to je tvoja stvar. Pozz

Poslednja izmena:
Pohvala za standby držanje baterije. Neuporedivo bolje nego na Android ekvivalentu. Meni je ovo jako bitno, pošto se Lumia koristi kao backup telefon.

Vidis, kad pominjes Android ekvivalente, mozda bih bas mogao da napravim jedno poredjenje L640 sa Motorolom Moto G2, koju sam privremeno koristio pocetkom godine, a koja je sad kod sestre.

Svaki tel ima svojih prednosti, i bas mislim da bi bilo zanimljivo poredjenje...

Kamera 640XL pobedila LG G3 na slepom testu kamera.To joj je vec druga pobeda buduci da je prvi put pobedila S6 edge I IPhone 6+.Ko bi rekao da je kamera na ovakvom telefonu po misljenju obicnih ljudi,bolja od flagship telefona

Da odgovorim samom sebi. Pitao sam ih na fb-u i evo odgovora:
Zdravo Miloše, od sutra 23.06. navedeni telefon biće u ponudi Telefonske i WEB
prodaje, a u toku sledeće nedelje i u poslovnicama.

Ide neka reklama za MTS već par dana....novi telefoni na 24 rate, a između ostalih i Lumia 640ds za 1042din mesečno....sasvim prihvatljivo...plus izabrani paket za 50% popusta.

U citatu se vidi da je od juce trebala biti u ponudi ali je jos uvek nema.

Da, pročitao sam...ali me je iznenadila reklama gde je već nude po navedenoj ceni. Vrti se na RTS-u često, možda si je i video...

Tv reklame preskacem :)
Video sam samo tu reklamu na sajtu. Po tome ispada da je cena telefona malo manje od 25k sto je ok, tj. malo su se ugradili jer je cena u ostalim radnjama oko 23k izuzimajuci LS gde je oko 19 k.

Da li se placa 3g, ako se uzme 50% i tel po punoj ceni na 24 rate?!

Ja sam bas nezadovoljan mojom Lumiom 640, jednostavno mi nenodgovara. Vjeovatno cu prdat i uzet kakvog kineza za 200€ :D

Telefon je hardverski vrh, ali mi smeta ograničenost sistema :D vidjeću hoću li uspjeti da se strpim do jeseni ili mi pukne film :D

Meni je ta ogranicenost manje bitna,ako mi telefon super radi,Ali eto neki ljudi to ne vole.Tu je nadamo se WM 10 da to ispravi!

pozdrav lumiasi, hteo bih za matorce da uzmem lumiu 640, obicnu ne XL ali bi bilo dobro da je LTE, znate li gde ima da se uzme u bg trenutno? slabo nesto po oglasima vidim da je neko ima na stanju. je l ce je biti mozda u telenoru ?

Bo'me, ja se polako navikavam, i ne osecam se nesto posebno ograniceno. Svega par detalja mi idu na zivce, nista eliminatorno, iako bih i za to, naravno, voleo da nadjem workaround...

Da li se placa 3g, ako se uzme 50% i tel po punoj ceni na 24 rate?!

Mislim da se ne plaća...pregledao sam ponude od MTS-a (za ostale operatere ne znam)...i nisam nigde video da se pominje dodatna pretplata za 3G. Pa izbacili 4G mrežu i telefone...taman posla da sada naplaćuju i 3G!

pozdrav lumiasi, hteo bih za matorce da uzmem lumiu 640, obicnu ne XL ali bi bilo dobro da je LTE, znate li gde ima da se uzme u bg trenutno? slabo nesto po oglasima vidim da je neko ima na stanju. je l ce je biti mozda u telenoru ?

Kako sam naveo u nekim od ranijih postova, ide reklama na TV-u gde se Lumia 640ds nudi na 24 rate po 1042din/mesečno...U pitanju je MTS. Što se tiče Telenora, trenutno je u ponudi samo Lumia 535

Plaća se 3G opcija :( još uvek.
Dobro nam ne naplaćuju broj udisaja vazduha u poslovnicama :(

Gledam cene telfona na Telekomu i generalno su extra nerealne.
Nema šansi da rata za fon bude 1024 RSD+50% popusta na pretplatu... (L640DS konkretno).

Ali čim objave videćemo.
Odmak da kupim jedan ako bude takva cena...

Lumia 640 XL LTE u Mts-u preko BOX paketa ce najverovatnije biti 1050 ili 1100 dinara.

Imas neki izvor za tu informaciju?

Maloprodajna cena kod MTS-a Lumie 640 je 25000, a 640XL LTE 32400. Cena telefona uz BOX paket na 24 meseca je oko 1,3-1,2 puta manja od maloprodajne cene.Ove maloprodajne cene podelite sa 1,3-1,2 pa podeljeno na 24 rate i dobijemo cenu rate uz BOX paket.
Tako da racunica kaze da ce Lumia 640 biti oko 850, a 640XL LTE oko 1100 uz BOX na 24 rate.

Poslednja izmena:
Ja sem cene u slajderu na sajtu mts-a nigde vise nisam nasao na neki podatak. Gde si video cenu za xl model?

Aha. A mogu li da se poruce telefoni?

Aha. A mogu li da se poruce telefoni?

Misliš da odeš tamo i da rezervišeš, tj. poručiš da ti stigne za koji dan u poslovnicu, pa da preuzmeš uz odgovarajući paket i ugovor?
Ili misliš da poručiš brzom poštom na kućnu adresu?
Ono prvo je moguće...tako su i meni rekli, ako hoću da sačekam koji dan i poručiće mi....
Ovo drugo je malo verovatno...čak mislim da je neostvarivo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno