Pa kod mene nema novijeg od 29 pokusavao par putaZašto insajder kada je pušten u regularan tok kao i za desktop?
Stiglo staklo, original za 550, lepo upakovano neosteceno 🙂 I ok je folija
I koliko ti je izaslo? Jesu li ti naplatili postarinu i porez? Posto nisam nikad narucivao preko ebay-a.. Hocu i ja da narucim.
Aha, a kakva je procedura posle da se vratis na official kad izadje 🙂Nije pušten W10M .63 za ne insajdere. PC jeste. Ako sada hoćeš .63 na 550 moraš Insider.
Nista, sama Folija oko dolar ostalo gratis 🙂I koliko ti je izaslo? Jesu li ti naplatili postarinu i porez? Posto nisam nikad narucivao preko ebay-a.. Hocu i ja da narucim.
Odjaviš se iz Insider-a i ostaješ na toj verziji na kojoj se do sledećeg zvaničnog update-a.Aha, a kakva je procedura posle da se vratis na official kad izadje 🙂
Moja greška.Nije pušten W10M .63 za ne insajdere. PC jeste. Ako sada hoćeš .63 na 550 moraš Insider.
To je bruka za Samsung, a i losa slika za Android.Samsung i multitasking ne idu u istoj rečenici. To je opšte poznata činjenica.
Ono što je interesantno da Edge bolje radi od Chrome na Samsungu . To nisam očekiavao , ipak je Edge tek u razvoju. Isto interesantan multitasking,Lumia šije Samsung iako ima manje Ram memorije. Od 4 minuta snimka kreće Edge i multitasking.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari