Šta je novo?

Microsoft Lumia 535

Me again. :) Sta mislite da li bi mi dozvolili u Telenoru da instaliram taj program za proveru touch-a (kako se bese zove?)? I sta bi tacno trebalo da probam, da bih proverio da li je touch ispravan? I jos nesto. Sta mislite da li mozda datum proizvodnje iako je rev hw isti, moze da utice na ispravljen touch? I da li se moze nekako proveriti datum proizvodnje?


Ne bre ,moras da trazis specijanu dozvolu :D salim se naravno da mozes ,kucaj multi touch .
 
^sta znaci "kucaj"? Google, ili je to neki program iz prodavnice?

Btw, ja ne znam ko je ovde lud.

Poštovani,

Drago nam je da ste zainteresovani za telefon iz naše ponude.

Microsoft Lumia 535 se od skoro nalazi u našoj ponudi. Za sada nismo imali pritužbe korisnika na rad ekrana. Na našem sajtu se možete bliže upoznati sa modelom i cenama:

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni- telefoni/Microsoft/Lumia_535

Naša prodajna mesta imaju dovoljne količine ovog telefona i možete nas posetiti.

Nadamo se da ćete uživati u ovom uređaju i raznovrsnim uslugama koje Vam pružamo.

Srdačan pozdrav,

Kontakt Centar
Telenor d.o.o
tel: +381 63 9000
fax:+381 63 9001
e-mail: [email protected]
 
Bio sam u telenoru veceras (Novi Sad, BIG trzni centar), tek su postavili telefon u izlog. Revizija je 3.0.0, probao sam na brzinu da zumiram neku sliku i nece da krene sa zumiranjem ako su prsti preblizu jedan drugog, bas kao i na onom touch testu :(.
 
Onda jednostavno preskočite ovaj model i smanjite rizik . Lumia 640 polako dolazi i to bi trebalo da bude bolji uređaj.

Jedino ta lumia 535 ima problem , čak i ove jeftinije lumia 435 i 532 rade normalno bez ikakvih problema.

Nizak kvalitet ekrana , vidim da se većina žale na to da se zamasti i onda pobrljavi, vlaga ili šta već. Može se kao rešiti korišćenjem screen protectora, mada lično ne bih rizikovao...
 
Poslednja izmena:
Slažem se sa napisanim. Danas je isprobao, ekran je dosta lošiji od 520, boje blede, skoro kao 530, i odziv nije kako treba. Jednostavno oseti se.
 
Ja sam danas bio u jednoj od VIP-ovih poslovnica u NS i posto telefon nije bio izlozen, momak je bio ljubazan i otvorio mi je jedan primerak... Sacekali smo prvi boot i posle toga okinuo fotku i isto kao i ranije opisivano, ako su prsti preblizu pri zapocinjanju zoom-a, nista od toga... Hardver 3.0.0.0... Citajuci po netu, odmah sam iskljucio Lupu (Magnifier) i malo je pomoglo zaista, al je generalni utisak razocaravajuci... Slazem se i sa konstatacijama da su boje dosta bledje, tj. deluju "isprano" cak i u poredjenju sa L630 koji je dosta stariji model...
 
@RobbieM to je zbog Clear Black-a na Lumiji 630, ima bolji ekran
 
Ja kad sam pricao o ovim problemima, neki su rekli da je touch popravljen (sto ocigledno nije slucaj) i kvalitet panela da se resava podesavanjem boja, l520 je i dalje mama za ove nove low budget varijante
 
Ja danas probao izlozeni primerak i sasvim ok ide razvlacenje slike. Dosta fin odziv i otvaranje prozora u odnosu na L520.
 
Nije tema ali šta je bolji izbor, ovaj ili SE xperia E4 ?
Ono što mi se ne svidja kod ovog telefona su isprane boje, lošiji ekran definitivno.
 
Da li je resen problem sa touch-om ili da cekam 640.Da li ce on izaci u Sr
biji i kada
 
Čekaj 640 , bolji telefon u svakom pogledu .Izlazi on kod nas , preko oglasa oko sredine meseca a kod operatera tokom maja ili juna.
 
Vratio sam telefon u VIP juce. Na savet radnika u prodajnom centru otkucao sam poduzi tekst o problemima koje imam sa telefonom, kao ia da sam iste probleme uocio na drugim uredjajima izlozenim na njihovom prodajnom mestu. Rece mi lik da ce mi biti odobrena zamena za drugi model... Inace sam dobio LG L7II kao zamenski uredjaj, ajoj razlike, kako kolje ovaj android na 512mb. Ali je touch na njemu svemirski brod za onaj na 535.
Cenim uzecu E4, prodati i uzeti sebi neki Xiaomi u tom rangu, jako mi se svidja telefon, pa dok ne izadje L640 ili W10 rom za android uredjaje.
 
A mogao si lepo da sacekaa 640 i ne rizikujes sa l535... Imao sam ranije probleme sa felericnim telefonom kod operatera,živa muka da sve resis na najbolji nacin. Valjda sve prođe glatko. Nego nema da se javi neko ko uzeo telefon u telenoru,da vidimo kako je to proslo.
 
Ma sacekacu ja njega na ovaj ili onaj nacin, naravno ako se budem vracao na win.
 
Kod mene pise 588mb na onom nekom programu za identifikaciju hw-a. I to ne mislim zauzeto 588, vec ukupno 588 u pitanju je 710 model.
 
Da li neko ima problem sa postavljanjem pozadine na lock screen?!
 
Ja ne. Stavljao sam vremensku prognozu aplikacija "Vreme u Srbiji" i radi dobro.
 
Ne znam kako android radi na e4, ali wp 8.1 na 535 radi glatko bez problema. Kamera je ok i prednja i zadnja, aplikacije su sve potrebne tu posebno je navigacija dobra (radi i bez interneta). Meni je jedini problem sa 535 tačskrin koji kod kucanja poruka zna biti neprecizan.
 
Pa jel sredjeno to sa touch om ? treba u telenoru da uzmem , neki uzi izbor je e4 ili 535 ...
 
Znaci ne uzitamti 535 bolje e4 ?

Prosto nisu za upoređivanje . Prvo odluči da li želiš win ili android . Inače moja preporuka je lumia 640 , bolja od oba modela . Trenutno možeš preko oglasa da je kupiš.

Lično ne bih uzimao 535 , niko sa sigurnošću ne može da ti kaže da li ekran ok. Hardverski je problem u pitanju koji pokušavaju da isprave delimično softverski. Postoje verovatno i ok primerci ali je ipak u pitanju rizik.

Na win ćeš dobijati update bar 2 godine a taj E4 verovbatno neće dobiti ništa , možda jedan update.


Edit :
Onda uzmi taj E4, sigurnije je .

Edit 2 Mada najveći problem se javlja kod igrica i brzog kucanja , tada povremeno dođe do problema .Tetka verovatno neće primetiti a i win je lakši...
 
Poslednja izmena:
Uzimam preko telenora tamo nema 640 , i ovo nije za mene nego za tetku , to je izbor ... Ja sam za wp jer sam ga koristio , ali vidim zale se ljudi na 535 zbog ekrana , zato sam i uskocio ovde
 
Nazad
Vrh Dno